Trinchieri toliau vadovaus „Brose“ klubui

2017-06-23 22:34
Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis

Trečius metus paeiliui Bambergo „Brose“ komandą į triumfą Vokietijos pirmenybėse atvedęs vyriausiasis treneris Andrea Trinchieri lieka dirbti šiame klube.

Stratego agentas Seadas Galijasevičius paskelbė, jog 48-erių metų specialistas su „Brose“ sukirto rankomis dėl iki 2019 metų vasaros galiosiančio kontrakto.

Trinchieri į Bambergą persikėlė 2014 metais, kada krachą patyrusi „Brose“ komanda savo pasirodymą Vokietijos čempionate baigė dar ketvirtfinalyje.

Šį sezoną pelnomi taškai

49%
79,9
Pelno taškų: 79,9
Taiklumas: 49,1%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 106
Blogiausias pasiekimas: 58
Daugiausia pelno: Darius Miller

Jam perėmus klubo vairą, Bambergo ekipa vėl pradėjo dominuoti šalies krepšinyje. Šiemet komanda taip pat dar iškovojo Vokietijos taurę, o 2015 metais džiaugėsi Vokietijos Čempionų trofėjumi.

Kitą sezoną „Brose“ trečią kartą iš eilės žais Eurolygoje. Šiemet Bambergo klubas naujo formato turnyre per 30 rungtynių iškovojo 10 pergalių ir užėmė tryliktąją vietą.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.