„Lakers“ prezidentas: „Russellas yra geras, bet mums reikia lyderio“

2017-06-24 07:45
Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Los Andželo „Lakers“ šią savaitę išmainė savo atakų organizatorių D’Angelo Russellą, kurį prieš dvejus metus NBA naujokų biržoje pasikvietė antruoju šaukimu. „Lakers“ krepšinio operacijų prezidentas Magicas Johnsonas aiškina, kad jis savo komandoje norėjo turėti lyderį.

„D’Angelo yra puikus žaidėjas“, – sakė Johnsonas, kuomet pristatė savo antrąjį naujokų biržos šaukimą Lonzo Ballą. – Russellas turi talento būti „Visų žvaigždžių“ dalyviu. Norime jam padėkoti už tai, ką jis mums padarė. Tačiau man reikia lyderio. Man reikia tokio žaidėjo, kuris kitus krepšininkus padarytų geresniais ir kad tie kiti krepšininkai norėtų su juo žaisti“, – kalbėjo Johnsonas.

Johnsonas mano, kad NBA naujokų biržoje pasikviestas Ballas turi lyderio savybių, ko pasigedo žvelgdamas į Russellą.

Šį sezoną pelnomi taškai

45%
104,6
Pelno taškų: 104,6
Taiklumas: 45,0%
Vieta lygoje: 17
Geriausias pasiekimas: 130
Blogiausias pasiekimas: 73
Daugiausia pelno: Louis Williams

„Nuvykau į Ballo vidurinę mokyklą, kalbėjusi su direktoriumi, keturiais mokytojais. Jie visi sakė, kad Ballas pritraukia kitus žmones. Tuomet aš pasakiau, kad tai viskas, ką norėjau išgirsti. Jis yra lyderis, dabar jau turime savo vyruką“, – naujoką gyrė Johnsonas.

Los Andželo klubas Russellą kartu su vidurio puolėju Timofejumi Mozgovu išmainė į „Nets“, o už tai gavo Brooką Lopezą bei 27-ąjį NBA naujokų biržos šaukimą, kuriuo pasikvietė puolėją Kyle’ą Kuzmą.

Šis ėjimas „Lakers“ klubui leido sumažinti išlaidas atlyginimams, kadangi Mozgovas per sezoną uždirba po 16 mln. JAV dolerių, o jis dar turi trejų metų sutartį. Tuo metu Lopezas artėjantį sezoną uždirbs 22,6 mln. JAV dolerių, tačiau kitą vasarą taps laisvuoju agentu.

Dėl tokio ėjimo „Lakers“ kitą vasarą turės apie 60 mln. JAV dolerių laisvų pinigų. Tokių pinigų pakanka, kad būtų galima pasirašyti du maksimalios vertės kontraktus.

2018 metais laisvuoju agentu taps Indianos „Pacers“ puolėjas Paulas George’as, kuris jau išreiškė norą žaisti „Lakers“. Laisvuoju agentu gali tapti ir Klivlando „Cavaliers“ žvaigždė LeBronas Jamesas, kuris kitą vasarą turės teisę pasinaudoti žaidėjo opcija nutraukti sutartį. Manoma, kad „Lakers“ sieks gauti abu šiuos krepšininkus.

„Kai turėsime tiek laisvų pinigų, mes būsime pagrindinis žaidėjų taikinys. Ateina įdomūs „Lakers“ laikai, žmonės ir vėl nori čia žaisti. Nebūčiau atlikęs šių mainų jeigu nemanyčiau, kad kitą vasarą mums tų pinigų prireiks“, – užtikrintai sakė Johnsonas.



Komentarai:

heh
Sabloniskas atsakymas: "Man reikia tokio žaidėjo, kuris kitus krepšininkus padarytų geresniais ir kad tie kiti krepšininkai norėtų su juo žaisti“.

Turbut nebera tokio dalyko, kad izaidejas padaro visus geresniais, kaip pvz GSW pirmiausia yra zaidimo braizas, igyvendinta mintis aiksteleje ir tai ispildo visi iseje i aikstele. Surinkti 2-3 superstarai to nepermus, cia nebe Lakers dominavimo laikai, kai dviese visus tvarke, nors komandoje buvo puse sudeties ufonautu. Cavs irgi neturejo komandisko zaidimo braizo, minties, vienas rungtynes tik tritaskiu primete, visa kita tik pavienes James ir Irving pastangos.

Aplamai butu idomu stebeti NBA, kur atsirastu daugiau trenerio indelio, zaidejai komandiskiau zaistu, visa NBA tai papuostu, o su pavieniu zaidimu, tai tik tarptautinese varzybose gali smagintis, nes ten dar 100 metu, kad oponentai prirartes prie siu laiku krepsinio greiciu, individualaus mastymo
2017-06-24
+2
Atsakyti
djgaffer
Puikus Magico ėjimas vien dėl tų sutaupytų pinigų.Reik pripažinti,kad Russellas sunkiai ten įsipaišė,o ir dar atmosferą gadino su taip ožinimais apie paną.Kitąmet jei LAL rimtai gaus Bronių su George,tai pergalingi laikai gali grįžti į miestą ir vakaruose būtų dar karščiau.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-24
Atsakyti
na jau ne
abu sf, tai kuris eis i pf nes george yra pasakes tai ne jo pozicija, ir sudiskai zaide kaip pf, o lebre manau ir neatsoves pasenes pf pozijoje, plius dar labiau sg pozicijoje, nors finaluose zaide kaip pg atakose, irving labiau buvo sg iverson tipo atakose....
2017-06-24
Atsakyti
a
Labai gerai pasielge. Aiskiai buvo matyt, kad netaps all staru, o max ka gali isspaust tai nieko vertus taskus Rudzio Gejaus, kuris jokios itakos nedaro komandai ir visiskai nepaklausus yra. Dar tos ozio charakterio savybes komandos drauga paozinti jo mergai, kurios net nepazysta. Pamenu sake jis yra geresnis uz Curry :D nevykelis teslos gabalas nepasokantis ir vos krutantis Nets puiki vieta jam
2017-06-24
-2
Atsakyti
Adekvats
Taigi lonZo ballas bus lyderis ;))) aisku ant suolo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-24
-3
Atsakyti
Jus bukiai supraskit, kad Lebronas y vakarus neis, nes neperzengs tokiu komandu kaip Spurs ir Gsw. Daugiau finalo nematis jei zais vakaruose.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-24
-1
Atsakyti
G
Jeigu pavyks lakers gauti p.george ir l.james bus tiesiog fantastika, tuomet del titulo gales laisvai varzytis

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-24
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.