Martynui Pociui – jautri žmonos žinutė apie karjeros pabaigą

2017-06-27 17:30

Gegužės 14-ąją Mursijos UCAM su Martynu Pociumi atvyko į Valensiją rungtynėms su būsima Ispanijos ACB lygos čempione „Basket“ komanda.

Tuomet į rungtynes atvyko ir Pociaus žmona Viktorija Pocienė, kadangi ji žinojo, jog šis mačas bus paskutinis jo vyro karjeroje.

Viktorija manė, kad apie Martyno karjeros pabaigą žinojo tik UCAM treneris Fotiosas Katsikaris ir keli bendraklubiai, tačiau ji klydo. Mursijos krepšininkai šiose rungtynėse kovojo dėl Pociaus ir laimėjo Valensijoje 70:67, o pats Martynas per 4 minutes taškų nepelnė.

Prabėgus daugiau nei mėnesiui apie Pociaus karjeros pabaigą jau paskelbta oficialiai, o Viktorija socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalino jautria žinute apie Martyno karjeros pabaigą.

„Labai gerai prisimenu pirmąjį mūsų poros krepšinio sezoną Madride. Tada atrodė, kad visa tai truks amžinybę ir karjeros pabaiga tokia tolima, viskas dar tik prieš akis... Kiekvieną dieną suruoši dėžutę su reikiamu kiekiu vaistų nuo skausmo, bet tuo metu to net nesureikšmini: reikia, tai reikia, ko gero, visi krepšininkai juos ryja saujomis. O ar gali būti kitaip?!

Net nepastebi ir tų per dažnai užklumpančių traumų. Juk jos, ko gero, neaplenkia ir kitų sportininkų, tyliai savęs paklausi. Metai bėga, traumų nemažėja, operacijų daugėja... Tik tada supranti, kad šitaip neturi būti.

Kai viduryje nakties pramerkęs akis stebi, kol šis šlubuodamas pasieks vonios kambarį ar rytais prisilaikydamas sunkiai nulips laiptais žemyn...

Ir štai mes čia, Valensijos namų arenoje. Gegužės 14 d. Žinau, kad atvažiavau į paskutines jo karjeros rungtynes. Simboliška, jog šioje arenoje buvo pirmosios mano išvykos rungtynės, kuriose apsilankiau Marčiui žaidžiant Madrido „Real“. Prisižadu sau, kad neverksiu. Laimim rungtynes, nuo atkrintamųjų mus skyrė tik viena pergalė! Komanda sužaidė nerealiai gražias rungtynes.

Suskamba finalinė sirena. Žiūriu į aikštelę ir nesuprantu kas vyksta. Apie jo karjeros pabaigą žinojo tik treneris bei keli artimiausi komandžiokai (bent jau taip galvojau). Vyrukai apsupa Marčių ratu, visi jį apsikabina, treneris pabučiuoja. Komanda džiaugiasi ne dėl to, kad iškovojo išvykos pergalę prieš Ispanijos čempionus, komanda džiaugiasi, kad sugebėjo šią pergalę padovanoti Marčiui jo paskutinėse karjeros rungtynėse. „Let’s do it for Marty“ – toks buvo tų rungtynių tikslas. Nesusivaldau, ašaros kaupiasi akyse.. Ne jokie MVP titulai, ne čempiono vardas ar įmesti taškai... Tai, ką matau aikštelėje – visų pagarba bei meilė jam – yra didžiausias jo net ne karjeros, o gyvenimo laimėjimas“, – rašė Pocienė.



Komentarai:

to jautri žinutė
O tau koks skirtumas? Viktorija yra jo zmona, o tau telieka tik sau paciam ciulpti.
2017-06-27
-10
Atsakyti
jautri žinutė
o vakare ji jam pačiulpė
2017-06-27
-1
Atsakyti
davatka
Galvojau is antrastes,kad kitas scenarijus ,kad esa paliekantis ji
2017-06-27
-28
Atsakyti
djgaffer
Va čia tai tikra meilė,tikras atsidavimas.Dažnai krepšininkų žmonos lieka už kadro,bet Viktorijos pavyzdys parodė,kaip jos ne ką mažiau aukojasi.Nuostabi pora ir pavyzdys kitoms moterims,kaip galima rasti ir savo šalį tikrų vyrų,o ne ieškot babajų.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-27
-5
Atsakyti
MAMBA
Suėmė už širdies. Kokia graži LIETUVIŠKA pora. O dabar visokios vergės lietuvišku plaukų su arabais ženijaisi.................... O čia gryna meilė. Čia grožis.......
2017-06-27
-11
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.