„Barcelona“ siekia nutraukti sutartį su Rice’u ir prisivilioti Millerį

2017-06-27 21:56
Nuotr.: Facebook
Nuotr. Facebook

Praėjusią vasarą dvejų metų sutartį su „Barcelona“ sudaręs Tyrese’as Rice’as turėtų palikti klubą. Skelbiama, kad katalonai susisiekė su krepšininko agentu ir pranešė, kad ketina nutraukti sutartį.

Kiek anksčiau buvo pranešama, kad amerikiečio paslaugomis susidomėjo Tel Avivo „Maccabi“, kurios vadovai susitiko su „Barcelonos“ atstovais ir aptarė galimo Rice'o persikėlimo į Izraelį galimybes.

Šį sezoną Eurolygos turnyre Rice‘as per susitikimą vidutiniškai įmesdavo po 13 taškų, atkovodavo po 1,6 kamuolio ir atlikdavo po 4,9 rezultatyvaus perdavimo.

Šį sezoną metami tritaškiai

38%
9,0
Pataiko: 9,0
Taiklumas: 37,8%
Vieta lygoje: 5
Geriausias pasiekimas: 15
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Petteri Koponen

Per savo karjerą 30 metų 185 cm ūgio krepšininkas taip pat yra atstovavęs Vilniaus „Lietuvos rytui“, Miuncheno „Bayern“, Kvakenbriuko „Artland Dragons“ ir Atėnų „Panionios“.

Ispanijos žiniasklaida taip pat skelbia, kad klubas susitarė su Bambergo „Brose“ klube žaidusiu Dariumi Milleriu. Abiem pusėms liko tik padėti parašus.

27-erių metų 203 cm ūgio Milleris šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 27 minutes pelnydavo po 12,2 taško, atkovodavo po 2,7 kamuolio ir atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.



Komentarai:

djg tu paziurek kiek su tuo vienu lyderiu barsa pasieke.. as jau kai ryte senai senai jis buvo sakiau kad jis komanda skandina o ne ja gelbsti taspats ir su barsa buvo nesvarbu kad jis tuos taskelius susirenka.
2017-06-28
-3
Atsakyti
djgaffer
Tai Milleris vietoj Perperoglou,nes žaidžia SF pozicijoj.Nu šitoj vietoj Barca sustiprėja.O vietoj Rice'o įžaidėjo ieškos.Keista,kad jį atleist nori,nes vienas lyderių buvo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-27
Atsakyti
Anonimas
I Zalgeri
2017-06-27
+2
Atsakyti
Anonimas
I rita

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-27
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.