„Suns“ vadovai susitiks su Griffinu ir Millsapu

2017-06-30 07:53
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Fynikso „Suns“ turi aiškius prioritetus NBA laisvųjų agentų rinkoje. Vos jai atsidarius komanda susitiks su Blake‘u Griffinu ir Paulu Millsapu.

Ypatingai „Suns“ domisi Los Andželo „Clippers“ ekipoje visą karjerą rungtyniaujančio Griffino paslaugomis. Pasak ESPN, šis susidomėjimas yra abipusis.

Vis tik Fynikso klubui reikės kaip reikiant pasistengti, nes su Chrisu Paulu jau atsisveikinę „Clippers“ žada padaryti viską, kad išsaugotų 28-erių Griffiną savo gretose.

Šį sezoną metamos baudos

78%
20,4
Pataiko: 20,4
Taiklumas: 77,6%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 36
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Eric Bledsoe

Pirmasis 2009 metų NBA naujokų biržos šaukimas Griffinas praėjusį sezoną NBA pirmenybėse per mačą vidutiniškai rinko po 21,5 taško ir po 9,4 atkovoto kamuolio.

Šansai prisivilioti Millsapą yra kiek didesni. Beveik neabejojama, kad veteranas į atsijauninančią Atlantos „Hawks“ komandą nebesugrįš.

Pasak pranešimų, „Hawks“ ir nuo 2013 klube žaidęs Millsapas domisi galimybe pasirašyti naują sutartį, tačiau vos tai padarius atlikti mainus.

32-ejų Millsapas praėjusį sezoną NBA pirmenybėse per susitikimą vidutiniškai įmesdavo po 18,6 taško, sugriebdavo po 7,9 atšokusio kamuolio ir atlikdavo po 3,7 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

katamanas
na susnai turi daug pinigu, bookeris yra, plius 4 saukimas siu metu ir dar pora neblogu pasauktu, jei privilios grifina dar is free agentu lengviau ka nors nugriebtu..
2017-06-30
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.