„Kings“ pasiūlė Porteriui maksimalią sutartį

2017-07-03 09:44
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Sakramento „Kings“ vadovai po susitikimo su Otto Porteriu nutarė nebelaukti ir iš karto ėmėsi veiksmų siekiant persivilioti krepšininką iš Vašingtono „Wizards“.

JAV žiniasklaidos teigimu, „Kings“ pateikė 24-erių metų 203 cm ūgio atletui maksimalaus kontrakto pasiūlymą. Jo trukmė – ketveri metai, o vertė – apie 100 milijonų JAV dolerių.

Pažymima, jog apribotu agentu tapęs Porteris kol kas dar nėra apsisprendęs dėl šio pasiūlymo, kadangi planuose yra numatyta daugiau susitikimų su kitų ekipų atstovais.

Šį sezoną metami tritaškiai

38%
9,0
Pataiko: 9,0
Taiklumas: 37,6%
Vieta lygoje: 18
Geriausias pasiekimas: 18
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: DeMarcus Cousins

Jeigu puolėjas priims kurios nors juo susidomėjusios komandos pasiūlymą, „Wizards“ pakaks pasiūlyti tokį pat kontraktą ir krepšininkas liks Vašingtone. Neabejojama, kad „Wizards“ taip ir padarys, o Porteris taps labiausiai apmokamu klubo žaidėju.

Vienu pagrindinių „Wizards“ žaidėjų tapęs Porteris praėjusį sezoną NBA vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 32 minutes, pelnydavo po 13,3 taško, atkovodavo po 6,5 ir perimdavo po 1,5 kamuolio bei atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.