NBA Vasaros lyga: Ballas vėl žaidė solidžiai, Hanlano pasirodymas baigėsi

2017-07-16 07:40
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

NBA Vasaros lygoje paaiškėjo pusfinalio dalyviai. Jais tapo Portlando „Trail Blazers“, Memfio „Grizzlies“, Dalaso „Mavericks“ ir Los Andželo „Lakers“ klubai.

Los Andželo komanda į pusfinalį žengė 115:106 (30:37, 25:26, 28:18, 32:25) nugalėdama Bruklino „Nets“. Nugalėtojų gretose vėl solidžiai pasirodė antrasis naujokų biržos šaukimas Lonzo Ballas.

Su trigubu dubliu dar kartą flirtavęs įžaidėjas per 34 minutes pelnė 14 taškų (3/9 dvitaškiai, 1/3 tritaškiai, 5/7 baudos), atkovojo 9 kamuolius bei atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

Itin sėkmingai rungtyniavo ir dar du „Lakers“ jaunuoliai. 27-asis šių metų naujokų biržos šaukimas Kyle‘as Kuzma surinko 26, o pastaraisiais metais plėtojimosi lygoje žaidęs Vanderis Blue – 27 taškus.

Vasaros lygoje savo solidaus pasirodymo nebepratęs buvęs žalgirietis Olivier Hanlanas, kurio atstovaujama San Antonijaus „Spurs“ 87:94 (24:22, 16:25, 25:18, 22:29) nusileido Portlando „Trail Blazers“.

Kanadietis paskutiniajame mače per 28 minutes į varžovų krepšį įmetė 11 taškų (2/5 dvitaškiai, 1/4 tritaškiai, 4/5 baudos), atkovojo 3 kamuolius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Nugalėtojus į pergalę vedė 47-asis praėjusių metų NBA naujokų biržos šaukimas Jake‘as Laymanas, pelnęs 23 taškus bei sugriebęs 7 atšokusius kamuolius.



Komentarai:

..
cia paprasciausia kiemo lyga kur nera prasmes draskytis, ypac tokiem kaip Fultz, Ball, Tatum kuriem zaidimo laikas garantuotas sezone nepriklausomai kaip pasirodys sitoj streetbaleriu lygoj.
2017-07-16
+4
Atsakyti
Tai vat kad keista jog dauguma manau tokia statistika turetu jeigu tokia laisve butu. Betkokiu atveju linkiu as jam sekmes neskaitant jo tevo perdetu sapalioniu zaidejas jis tikrai nera prastas. Na tikrai nenuvertinu tiosiog noretusi daugiau gal NBA parodys kazka rimciau ko jam ir linkiu.
2017-07-16
-3
Atsakyti
jstl
zajabal jau su tais balais. sitas dar neblogas tik kad metimas gaidiskas, bet jau tas lamelo kas per trauma tai bb as d

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-16
-1
Atsakyti
Gilze
Tas tevas gadina vaikino karjera. Atrodo kad jo ir vaikis taip galvoja.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-16
+5
Atsakyti
Zzz
Situacijos esme yra kad duok tokias pat salygas Hanlanui ir Pangosui t.y. leisk zaisti po 32-35min ir metyti kiek nori ir kaip nori t.y. 'imti zaidima ant saves ar kontroliuoti zaidima' ir jie turetu tokia pacia statistika kaip sitas deimantas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-16
+2
Atsakyti
Drama Queen
Nekeisk to alaus jei tau skanus tas yra, tik baike buvo :D O Rubio, Rondo ir Ball, visu pirma, yra playmakeriai ir svarbiausias ju uzdavinys yra kurti zaidima, ka kiekvienas puikiai ir daro. Aisku tureti gera rankele yra belekokia privilegija. Greiciausiai del to ir Vilkai atsisveikino su Rubio, kuris iki galo taip ir neatidirbo metimo. Kas liecia Ball'a tai jis NCAA tikrai gerai pataikydavo is visur. Prisitaikys prie NBA "atstumu", padirbes daugiau ir viskas gerai bus su juo.
2017-07-16
-3
Atsakyti
Alu gal ir pakeisiu jeigu tau geriau bus nuo to. O varzybas ziurejau ir ne vienas tame ir esme kad zaidimas ant jo statomas o jis nerodo to ka turetu rodyt matai perdavimu jis atlieka daug pats ziurejai koki tie perdavimai? Rubio irgi klisas kaip nezinau kas ir perdavimu daug atlieka.. Talento turi bet kad kazkas cia jau tokio ispudingo is jo butu kolkas to nerodo. Rondo irgi perdavimus atlieka taipogi klisas neviskas taskuose bet ju irgi reik. Kolkas to nematyti.
2017-07-16
+2
Atsakyti
..
Nors ir nemegstu jo tevo, bet vaikis talento turi, ne viskas taskuose atsiliepia, perdavimai pastoviai apie 10 atlieka, tobulet yra kur ir ta kiemo lyga nieko nereiskia bet vaikis gali iskilt.
2017-07-16
-1
Atsakyti
djgaffer
Turi nemažai jis to talento,nebijo imtis iniciatyvos.Dažnai tuos jo netaiklius metimus kritikuojama,bet vaikinas tikrai stengias ir atlieka daug kito darbo.O su laiku,kai įsivažiuos ir pataikymas,tai ir puolime bus dar pavojingesnis.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-16
-6
Atsakyti
Drama Queen
Tu gal alu pakeisk nes matau, kad kazkaip nelabai tau sekasi su SvyturioEkstra ir paziurek bent vienas varzybas, o ne vien i statistika. Ant bico peciu visas zaidimas, o sauskelnes vos spejo nusiimt.
2017-07-16
Atsakyti
Vasaros ar ziemos bet kaip antram saukimui ir taip jau isgirtam turetu rodyti geresnius rezultatus. Gauna zaisti vos ne visas rungtynes o 26 ir tolimesni saukimai atrodo solidziau. Reiktu pasitemti pagrindineje lygoje bus dar baisiau.
2017-07-16
+8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 11

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.