Anisimovas toliau karjerą tęs „Budivelnik“ gretose

2017-07-18 11:46
Nuotr.:

Michailas Anisimovas nesidairo į kitas komandas ir lieka ištikimas Kijevo „Budivelnik“ ekipai. Pranešama, jog 32-ejų metų vidurio puolėjas pratęsė kontraktą su Ukrainos grandu kitam sezonui.

„Budivelnik“ pastaruosius trejus metus dėl šalį krėtusių neramumų nedalyvavo jokiose tarptautinėse varžybose, bet artėjantį kovos FIBA Čempionų lygos atrankoje bei sieks vietos pagrindiniame turnyre.

Anisimovas praėjusį sezoną kartu su „Budivelnik“ tapo Ukrainos čempionu ir buvo pripažintas geriausiu pirmenybių vidurio puolėju.

Jis vidutiniškai per susitikimą žaisdavo po 22 minutes, pelnydavo po 11,2 taško, atkovodavo po 5,3 kamuolio ir atlikdavo po 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

Lietuvis Kijeve žaidžia jau ilgą laiką. Jis „Budivelnik“ marškinėlius vilkėjo 2009-2015 metais, paskui trumpai gynė „Ventspils“ garbę ir 2016 metų vasarį vėl sugrįžo į šią komandą.



Komentarai:

Perlas
Jis nėra lietuvis kaip čia rašoma, jos tik turi Lietuvos Respublikos pilietybę, bet šiaip jis ukrainietis ir yra. Didelis skirtumas tarp tautybės ir pilietybės....

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-18
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.