NBA klubų dėmesio sulaukęs Auguste'as gali nutraukti sutartį su „Panathinaikos“

2017-07-18 20:47
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Solidus pasirodymas NBA Vasaros lygoje privertė NBA klubus atkreipti dėmesį į Graikijos pilietybę neseniai gavusį Zachą Auguste'ą.

Tinklalapio „Eurohoops“ šaltinių duomenimis, 24-erių metų 208 cm ūgio puolėjas renkasi bent iš kelių NBA klubų pasiūlymų.

Aukštaūgis NBA Vasaros lygoje atstovavo Majamio „Heat“ ekipą. Žaisdamas Las Vegaso turnyre Auguste'as vidutiniškai rinko po 10 taškų bei 5,2 atšokusio kamuolio, tuo metu Orlando Vasaros lygoje puolėjas pelnė 7,3 taško bei atkovojo 6,3 kamuolio.

Šį sezoną metami tritaškiai

35%
9,3
Pataiko: 9,3
Taiklumas: 35,4%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 16
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: Kelvin Rivers

Auguste'as NBA klubams atsakymą privalo duoti per dvi dienas. Atletas turi sutartį su Atėnų „Panathinaikos“, o galimybė ją nutraukti ir išvykti į NBA galioja iki liepos 20 dienos.

Graikijos čempionė ruošiasi Auguste'o išvykimui ir turi parengusį atsarginį planą. Kaip buvo skelbta vakar, tarp kandidatų „Panathinaikos“ atsidurti yra ir Donatas Motiejūnas.

Auguste'as praėjusį sezoną vilkėjo Ušako „Sportif“ marškinėlius ir buvo Šarūno Vasiliausko bei Evaldo Kairio bendraklubis.

FIBA Čempionų lygoje aukštaūgis rinko po 13,4 taško bei 8,8 atkovoto kamuolio, tuo metu Turkijos puolėjas pelnė 11,7 taško bei atkovodavo po 7,5 kamuolio.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.