NBA klubų pasiūlymais nesusiviliojęs Auguste'as rungtyniaus Atėnuose

2017-07-20 19:11
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Atėnų „Panathinaikos“ komandos stovyklą pasiekė džiugios žinios. Šį tarpsezonį prisiviliotas Zachas Auguste'as atmetė Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) klubų pasiūlymus bei pasirinko užtikrinčiausią variantą – rungtyniavimą Atėnuose.

Luko Lekavičiaus atstovaujama ekipa birželio pabaigoje pasirašė kontraktą su solidų sezoną sužaidusiu 24-erių metų sunkiuoju krašto puolėju, kuriame buvo numatyta galimybė jį nutraukti sudarant kontraktą su NBA komanda.

Sėkmingai NBA Vasaros lygoje rungtyniavęs Auguste'as per trejas rungtynes vidutiniškai žaidė po 18 minučių, pelnė po 7,3 taško ir atkovojo po 6,3 kamuolio, o toks jo pasirodymas patraukė kelių elitinės krepšinio lygos komandų akį.

Šį sezoną pelnomi taškai

44%
76,4
Pelno taškų: 76,4
Taiklumas: 44,2%
Vieta lygoje: 14
Geriausias pasiekimas: 92
Blogiausias pasiekimas: 57
Daugiausia pelno: Mike James

Visgi jų pasiūlymais amerikietis nesusižavėjo dėl dviejų dalykų: siūlomi NBA kontraktai nebuvo pilnai garantuoti, o aukštaūgį bijodama prarasti „Panathinaikos“ pakėlė jo atlyginimą iki pusės milijono eurų.

Sulaukus gerų naujienų iš Auguste'o, dabar „Panathinaikos“ įtemptai laukia atsakymo iš Singletono. Šis puolėjas iki vidurnakčio turi galimybę nutraukti sutartį su Atėnų ekipa, jei tik sulaukus pasiūlymo iš NBA klubo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.