Po traumos sveikstantis Parkeris apie sugrįžimą į aikštę kalba atsargiai

2017-07-28 08:31
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Milvokio „Bucks“ žvaigždė Jabari Parkeris yra dar tik 22-ejų metų amžiaus, tačiau per pirmuosius trejus metus NBA jam nepagailėjo iššūkių.

Nuo 2014-ųjų Parkeris jau dukart spėjo patirti kryžminių kelio raiščių traumą, o antroji, praėjusį sezoną, nutraukė sėkmingą 203 cm ūgio puolėjo pasirodymą.

Tačiau dabar iš Čikagos kilęs krepšininkas jau sveikas ir netrukus tikisi grįžti į aikštę. Tiesa, tikslios datos „Bucks“ sirgaliams jis nežada.

„Jaučiuosi puikiai. Kasdien sau kartoju, kad negaliu būti geresnėje situacijoje, nes tai mane verčia kitokiu žmogumi. Tai stiprina mane psichologiškai, o tai man neabejotinai padės ateityje. Atsižvelgiant į tai, kaip aš gydau savo kūną, konkrečios sugrįžimo datos nėra.

Galiu pasakyti, kad aš nesu tas statistinis žmogus, patyręs kryžminių kelio raiščių traumą. Kartą jau buvau patyręs šią traumą, o dabar noriu šokti dar aukščiau nei šokinėjau anksčiau ir būti greitesniu nei buvau. Tai vienintelis mano būdas grįžti.

Vienareikšmiškai – dabar viskas priklauso nuo psichologijos. Ypač, kuomet tokią traumą patiri dukart“, – kalbėjo Parkeris.

Iki vasario pradžios, kuomet patyrė traumą, Parkeris spėjo sužaisti 51 rungtynes, per kurias vidutiniškai rinko po 20,1 taško, atkovojo po 6,2 kamuolio bei atliko po 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

 



Komentarai:

To kunigas
Tu debiliukas, todel nieko nesupranti

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-28
-7
Atsakyti
kunigas
Kas cia per traumos kad gydomos metus laiko?jis jau savo rookie sezona praleido taip pat,greek freekui vienam per sunku

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-28
+20
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.