Irvingo medžioklė prasidėjo: „Cavaliers“ sulaukė šešių klubų pasiūlymų

2017-07-28 16:57
Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Minesotos „Timberwolves“ prisijungė prie dar penkių komandų siekiančių mainų būdu įsigyti 25-erių metų 191 cm ūgio Kyrie Irvingą, praneša NBA apžvalgininkas Adrianas Wojnarowski.

Šiuo metu, be Mineapolio komandos, oficialius pasiūlymus Klivlando „Cavaliers“ ekipai pateikusios yra San Antonijaus „Spurs“, Los Andželo „Clippers“, Fynikso „Suns“, Majamio „Heat“ bei Niujorko „Knicks“ ekipos. Pranešama, kad krepšininkas labiausiai persikelti norėtų būtent į pastarąją.

Apie 20 NBA klubų susisiekė su Klivlando ekipa dėl galimybės įsigyti Irvingą, tačiau tik 6 iš jų pateikė oficialius pasiūlymus. Kiti klubai dar svarsto, ką gali paaukoti dėl šio žaidėjo, o dar kiti – tiesiog neturi realių galimybių įsigyti šį įžaidėją.

Šį sezoną metamos baudos

75%
17,9
Pataiko: 17,9
Taiklumas: 75,1%
Vieta lygoje: 16
Geriausias pasiekimas: 32
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: LeBron James

Prieš kelias dienas Irvingas „Cavaliers“ klubo vadovams pranešė, kad nori būti išmainytas, o tai sukėlė didelį sujudimą NBA lygoje.

Klubų skautai renka visą įmanomą informaciją apie šią superžvaigždę: charakterio savybes, jo įpročius, lyderio savybes ar naktinius pasilinksminimus. Skambučiai užplūdo „Cavaliers“ buvusius darbuotojus ar buvusius Irvingo komandos draugus, tiek klube, tiek rinktinėje.

Taip elgdamosios komandos nebando nuspręsti, ar jos nori Irvingo. Daugelis NBA ekipų to tikrai nori. Klubai sprendžia, kiek jie gali paaukoti, kad mainų būdų įsigytų šį gynėją? Ar jis gali vesti komandą į pergales žaisdamas be LeBrono Jameso? Ar žaidėjas subrendo nuo pirmųjų jo sezono NBA lygoje?

„Nemėgstu jo asmeniškai, tačiau nekenčiu prieš jį gintis. Paaukočiau daug, kad mainų būdu gaučiau šį krepšininką“, – ESPN sakė elitinis Rytų konferencijos įžaidėjas, kuris nenorėjo būti atskleistas.

Irvingas yra vienas unikaliausių krepšininkų, kurie paskutiniu metu pateko į mainų rinką. Jis žaidžia didžiausią įtaką darančioje pozicijoje NBA. Jis pasiekė tris NBA finalus paeiliui bei įmetė vieną svarbiausių 7-ųjų NBA finalo rungtynių metimų per pastarąjį dešimtmetį.

Įžaidėjas turi dar dvejų metų kontraktą bei būdamas 25-erių metų amžiaus jau keturis kartus žaidė Visų žvaigždžių rungtynėse. Nėra priežasties galvoti, kad Irvingas dar nesužaidė geriausio savo karjeros krepšinio. Tad kam pavyks prisivilioti šią NBA žvaigždę?

Irvingas praėjusį sezoną demonstravo aukščiausius karjeros rodiklius. Gynėjas sužaidė 72 mačus, ant parketo vidutiniškai praleido po 35 minutes, pelnė po 25,2 taško, atkovojo 3,2 kamuolio bei atliko 5,8 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Lol
Atejo james ir atvede komanda i finala ? juokingi jus esat , Lebronas budamas 25 metu atvede cavsus i finalus ? pries lodami pasidomekit , ateis irvingo laikas ir ves komanda i PO, ar net finalus lebronas budamas irvingo metu neatvede cavsu i finalus ,taip kad maziau spankit, palaikau irvingo nora buti ismainytam , nes kitais metais degins lebrono marskinelius fanai , kai jis kelsis i lakersus :))
2017-07-31
-2
Atsakyti
ed
Irving geras PG, bet be James jis to nebūtų pasiekęs... Ne kad kovoti prieš Warriors, jis bėga kitur kur galėtu mesti po 40 taškų... Atėjo James atvedė Cavs į PO ir iškarto į Finalą, tai ką kalbėti apie James įtaka bet kokiai komandai ???

O tas Irvingas tai... Be James net Cavs į PO nesugebėjo ištempti... Nafik toks žaidėjas tikrai nereikalingas, kuriam ne pergales svarbu o asmenine statistika.. Prie James labiausiai būtų tikęs Paul.. Blyn tas molis Irvingas galėjo anksčiau pačiulbėti kad nori būti iškeistas...
2017-07-29
-7
Atsakyti
MU
AS SUTIKCIAU KEISTI BEWEIK I MCCOLUMA IS BLAZERS
2017-07-29
Atsakyti
Le korsarui
Tu esi kaip pastebejau visiskas debilas
2017-07-29
Atsakyti
Aplas
Galetu kokia Lietuvos komanda pasiulyt kontrakta, kol laisvas. O gal pasiseks prisiviliot...nieko negali zinoti
2017-07-29
-3
Atsakyti
Le Korsaras James
Akivaizdu, kad cavs sutiks keisti i viena is siu krepsininku: Leonard, Harden, Porzing, Tatum + su glėbiu pirmo rato šaukimų ir t.t.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-28
+2
Atsakyti
Isverskit
Jis žaidžia didžiausią įtaką darančioje pozicijoje NBA.
2017-07-28
+2
Atsakyti
Greičiausiai, kad yra naris tos gaujos, kur Ryte siautėjo.
2017-07-28
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.