„Lakers“ vadovas savo klubo potencialą palygino su muzikos žvaigžde

2017-07-29 09:12
Nuotr.:

Los Andželo „Lakers“ klubo vadovai į komandos ateitį žvelgia itin optimistiškai. Šįmet antruoju šaukimu pašauktas Lonzo Ballas, geru žaidimu Vasaros lygoje stebino ir 27-asis šaukimas Kyle'as Kuzma, o „Lakers“ atstovai šiose varžybose kėlė nugalėtojų taurę.

Jauną branduolį suformavę „Lakers“ vadovai iš šios komandos tikisi labai daug, o tai vaizdžiai išreiškė ir klubo generalinis vadybininkas Robas Pelinka, kuris dabartinę „Lakers“ palygino su JAV muzikos žvaigžde Taylor Swift.

„Tai yra tas pats, kas eiti į „YouTube“ ir žiūrėti į Taylor Swift pasirodymą, kai jai buvo 16 ir ji atliko pirmuosius savo kūrinius. Ten jos gitara, ten ji pati, ten mažytė studija. Taip žiūrėdamas į ją tarsi sakai, kad netrukus ji atsiskleis ir taps įspūdinga žvaigžde. Taigi aš tą patį galiu pasakyti apie „Lakers“.

Tuo įsitikinome Vasaros lygoje, turime jauną branduolį su Kyle'u Kuzma, Lonzo Ballu, Joshu Hartu ir Luke'o Waltono žaidimo modeliu. Manau, kad dabar yra era, kurioje įžaidėjai renka taškus. Tačiau dabar pereinama į modelį, kai jie pirmiausiai galvoja apie perdavimą ir kumuolio judėjimą, o tokį stilių praktikuoja Waltonas“, – sakė Pelinka.



Komentarai:

Pelinka
Lochas, nepaminejo ingramo, lakersu geriausio talento

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-29
+3
Atsakyti
Kumuolis
Smagu ^

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-29
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.