„Sūduvos“ atakoms diriguos Europoje siautėjusi įžaidėja iš JAV

2017-07-31 09:50
BC Sūduva
Nuotr.:

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) čempionė Marijampolės „Sūduva“ toliau rikiuoja gretas artėjančiam sezonui. „Sūduva“ skelbia, jog pasirašė sutartį su įžaidėja iš JAV Stephanie Gardner.

170 cm ūgio gynėja į Marijampolę atvyksta po itn rezultatyviai sužaistų sezonų Europoje.

Baigusi studijas JAV, Gardner pasirašė sutartį su Rumunijos aukščiausiosios lygos „Cluj-Napoka“ klubu, kuriame vidutiniškai rinko po 15,9 taško, atkovodavo po 5,3 kamuolio ir atlikdavo po 3,8 rezultatyvaus perdavimo.

Šį sezoną metamos baudos

75%
9,9
Pataiko: 9,9
Taiklumas: 75,4%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 17
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Laura Svarytė

2016-2017 metų sezoną atletiškoji gynėja pradėjo Graikijos aukščiausioje lygoje, kur rinko po 15 taškų, atkovodavo po 5,3 kamuolio ir atlikdavo po 3,3 rezultatyvaus perdavimo.

Antroje sezono pusėje Gardner persikėlė į Kragujavaco „Šumadija“ komandą iš Serbijos. Pajėgiausioje šalies lygoje naujoji „Sūduvos“ narė buvo tiesiog nesustabdoma ir fiksavo įspūdingus rodiklius – vidutiniškai 23 taškai, 3,8 atkovoto kamuolio ir 4,5 rezultatyvaus perdavimo.

Artėjančiame sezone Gardner „Sūduvoje“ sudarys įžaidėjų grandį kartu su marijampoliete Greta Tamašauskaite.

„Sūduva“ šiame tarpsezonyje jau sudarė naujas sutartis su treneriu Tadu Stankevičiumi bei žaidėjomis Kateryna Dobrikova, Lina Mikelevičiene, Neringa Skadaite, Rita Milieškiene, Justina Matuzonyte ir Gardner.

„Sūduvos“ naujokės žaidimo akimirkos:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.