Gallinari: „Mano komandos draugai to nenusipelnė“

2017-07-31 22:52
Nuotr.:

Kvailas Danilo Gallinari poelgis akimirksniu išbraukė jį iš Italijos rinktinės. Olandui Jito Koku smogęs ir pirštą susilaužęs italas puolėjas bendraudamas su žiniasklaida išreiškė gailestį ir ypatingai atsiprašė komandos draugų.

„Tai buvo klaida, dėl kurios galiausiai susižalojau pats save. Ypatingai noriu atsiprašyti savo komandos draugų, jie viso to nenusipelnė. Dabar man belieka būti ramiai namie ir išsigydyti ranką. Kai reabilitacija baigsis, grįšiu į Los Andželą“, – pasakojo krepšininkas.

Auklėtinio poelgį šiandien viešai pasmerkė ir Italijos rinktinės vairininkas Ettore Messina.

Danilo Gallinari

Danilo  Gallinari
Komanda: Denver Nuggets
Pozicija: PF, SF
Amžius: 28
Ūgis: 208 cm
Svoris: 102 kg
Gimimo vieta: Sant'Angelo Lodigiano, Italija

„Jis padarė didelę klaidą, – komentavo Messina. – Toks pavyzdys, kaip atliekamas teisingumas, neturėtų būti rodomas. Ypač, kai esi itin atsakingas už kitus. Už klaidas turi būti sumokėta, o mes už jo klaidą sumokėsime visi kartu.“

Gallinari dėl nykščio traumos negalės žaisti 40 dienų, todėl praleis artėjantį Europos čempionatą, kuris startuos rugpjūčio 31-ąją.

Italija yra Lietuvos rinktinės varžovė Europos čempionato B grupėje. Be šių rinktinių Tel Avive dar kovos Izraelis, Ukraina, Gruzija ir Vokietija. 

 https://www.youtube.com/watch?v=g1iqDfG4NUI



Komentarai:

djgaffer
Tai dabar aišku,kad gailisi.Po visko jau ir sąžinė prabyla.Pats supranta,kad ilgam save eliminavo iš rinktinės.Nes per tuos atrankos langus juk nežais.Tai dabar nebent galės pasirodyti tik per 2019 m.PČ.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-01
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.