„Unicaja“ susitarė su NBA patirties turinčiu įžaidėju

2017-08-01 14:43
Nuotr.: TT NYHETSBYRÅN-scanpix
Nuotr. TT NYHETSBYRÅN-scanpix

Malagos „Unicaja“ oficialiai pranešė apie naujausią savo komandos narį Ray McCallumą. Europos taurės čempionai ir 26-erių metų 191 cm ūgio amerikietis sudarė vienerių metų sutartį.

Pastarąjį sezoną jis NBA Plėtojimosi lygos „Grand Rapids Ride“ komandoje sužaidė 42 rungtynes. Vidutiniškai per susitikimą įžaidėjas pelnė po 17,6 taško, atliko po 7 rezultatyvius perdavimus, atkovojo po 5,8 kamuolio ir perėmė po 2,2 kamuolio.

McCallumas savo profesionalo karjerą pradėjo 2013 metais ir nuo to laiko buvo blaškomas tarp NBA ir NBA Plėtojimosi lygos. Per karjerą NBA lygoje McCollumas yra žaidęs Sakramento „Kings“, San Antonijaus „Spurs“, Memfio „Grizzlies“ ir Detroito „Pistons“ komandose. 

Ray McCallum

Ray  McCallum
Komanda: Charlotte Hornets
Pozicija: PG
Amžius: 26
Ūgis: 191 cm
Svoris: 86 kg
Gimimo vieta: JAV

Per 154 rungtynes NBA lygoje įžaidėjas vidutiniškai pelnė po 6 taškus, atkovojo po 2 kamuolius ir atliko po 2,4 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

abcdef
nebloga pasieme
2017-08-01
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.