Su lietuviais kovosiantis Pačulija: „Sieksime geriausio rezultato istorijoje“

2017-08-15 15:36
Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Gruzijos rinktinės žvaigždė Zaza Pačulija artėjančiam Europos čempionatui yra užsibrėžęs amcibingą tikslą.

Nepaisant dviejų žaidėjų Beka Burjanadzės ir Viktoro Sanikidzės netekčių, 33-ejų veteranas nori, jog rugpjūčio pabaigoje prasidėsiančios Senojo žemyno pirmenybės taptų istorinės Gruzijai.

„Mūsų tikslas – geriausiai pasirodyti Europos čempionate ir būti pasirengusiems kiekvieną dieną. Nežiūrime į pavardes, prieš kurias mums teks kovoti. Būsime susikoncentravę, eisime laimėti kiekvienų rungtynių ir sieksime geriausio rezultato istorijoje“, – FIBA svetainei kalbėjo Pačulija.

Zaza Pachulia

Zaza  Pachulia
Komanda: Golden State Warriors
Pozicija: C
Amžius: 33
Ūgis: 211 cm
Svoris: 125 kg
Gimimo vieta: Tbilisis, Gruzija

Gruzija kartu Lietuva kovos B grupėje, kurioje taip pat patekimo į kitą etapą sieks Italija, Ukraina, Vokietija ir Izraelis.

Draugišką turnyrą ir akistatą su Lietuvos rinktine Klaipėdoje praleidęs Pačulija neseniai prisijungė prie Gruzijos nacionalinės komandos treniruočių stovyklos bei dabar koncentruojasi ties individualios formos gerinimui.

„Dabar siekiu įeiti į rungtynių ritmą. Neturėjau daug laiko treniruotėms su kitais krepšininkas, tačiau aš žinau krepšininkus, sistemą ir trenerį Iliasą Zourosą. Visgi tam prireiks laiko. Nebesu jaunuolis, žinau savo žaidimą ir kaip pasiekti savo tikslą“, – pareiškė Gruzijos žvaigždė.



Komentarai:

Dar parasykit kurio portalo straipsni isvertete
2017-08-16
-11
Atsakyti
djgaffer
Pribrendo jau gruzinai aukštesniems tikslams.Bet be 2 svarbių žaidėjų daugiausia manau ketvirtfinalį gali pasiekti.Nebent nuskils,kaip 2011 m.makedonams.Bet čia jau ir sėkmės reikės.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-15
+4
Atsakyti
lietuva
zaza paculija duos pamoku valnciunui ar motiejunui
2017-08-15
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.