Pasirengimo stovyklą pradėję „Šiauliai“ tikisi į areną grąžinti sirgalius

2017-08-16 14:14
Nuotr.: bcsiauliai.lt
Nuotr. bcsiauliai.lt

„Šiaulių“ komanda šį pirmadienį pradėjo pasirengimą artėjančiam sezonui. Pirmosiomis dienomis vyksta fizinio rengimo treniruotės kartu su treneriu Andriumi Norkumi, o krepšinio treniruotės prasidės nuo ketvirtadienio. 

Kol kas komandoje trūksta trijų žaidėjų. Evaldas Šaulys ir Ignas Vaitkus atstovauja Lietuvos studentų rinktinei Taivane vykstančiame universiados krepšinio turnyre ir prie komandos prisijungs rugsėjį. Tuo metu Teyvono Myerso laukiama kitą savaitę.

Klubo vadovas Mindaugas Žukauskas teigė, kad komanda yra nusiteikusi ryžtingai ir kol kas darbai vyksta pagal planą.

Šį sezoną metamos baudos

74%
13,9
Pataiko: 13,9
Taiklumas: 73,9%
Vieta lygoje: 5
Geriausias pasiekimas: 26
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: Martynas Echodas

„Šiaulių“ krepšinio klubas po nesėkmingo praėjusio sezono turi naują vyriausiąjį trenerį Antaną Sireiką, naują klubo valdybą bei rėmėjus. Nauja klubo vizija – pri­va­tų klu­bo mo­de­lį pakeistį į vie­šą bei tapti atviresniu visai Šiaulių regiono bendruomenei.

Nauja klubo sezono pradžia teikia naujų vilčių. Klubo tikslas šiais metais – atgaivinti ir sugrąžinti į Šiaulių areną savo sirgalius.

Treneris Antanas Sireika visiems Šiaulių klubo sirgaliams žadėjo rodyti mielą akims ir širdžiai žaidimą, grįstą tiek proto, tiek emocijų pastangomis. „Manau, efektingų epizodų bei adrenalino netrūks, kovingumo ir atsidavimo taip pat. Noriu palinkėti pagarbos vienas kitam, meilės, džiaugsmo, kantrybės ir supratimo“, – sakė Sireika.

Nuo rugpjūčio 22 dienos „Šiaulių“ krepšinio klubo sirgaliai turės galimybę įsigyti ateinančio sezono abonementus už pačią mažiausią kainą klubo istorijoje! Be to, įsigiję VIP abonementą, sirgaliai gaus visą sirgalių atributikos paketą ir daugybę kitų privilegijų.



Komentarai:

....
na saunu kad kazkas jau daroma, nes buvo ir dugna pramuse fanu ir remeju atzvilgiu. bet reikia ir marketinga normalu pakurti. kad ir lietkabelis kai pakure tai ir fanu prisirenka pilna ir remeju atsiranda. siauliai nuo savo bronziniu laiku smigo kasmet ant visko kol pernai dugna pramuso. o ir tu imoniu siauliuose yra kur ne po viena desimti ar simta milijonu apyvartas varto. bet net nesusisiekia remimo aptart su jais. na nors klimaviciaus ir plento su savo machinacijomis niekas is verslininku nekente tai ir neprisidejo. dabar kai tu dermajedu nebera klube tai gal ir remimas ateis.
2017-08-16
Atsakyti
Anonimas
opa idomiai skamba tas vip visa atributika gautume o praita sezona jos net isisgyt neimanoma buvo
2017-08-16
-2
Atsakyti
pirmadieni
pradejo o tik dabar paskelbe o tai ka prie pauliukeno sirgaliu truko kai klube buvo prasta situacija nu gal prie sireikos sugrazins sirgaliu pasitikejima
2017-08-16
+9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.