„Nevėžį“ pasirinkęs Lichodejus: „Įrodysiu, jog vis dar galiu žaisti ir būti lyderiu“

2017-08-17 10:36
Nuotr.:

Praeityje garsiems Rusijos klubams atstovavęs Valerijus Lichodejus šį tarpsezonį nusprendė karjerą pratęsti Kėdainių „Nevėžyje“.

Toks 31-erių metų 203 cm ūgio sunkiojo krašto puolėjo sprendimas buvo kiek netikėtas, žinant tai, jog jis yra žaidęs tokiose komandose kaip Maskvos srities „Chimki“, Krasnodaro „Lokomotiv“ ar Maskvos CSKA.

„Pasirinkau „Nevėžį“, nes noriu rungtyniauti ir vėl jaustis lyderiu. Pakanka man sėdėti ant suolo ir reikia pradėti žaisti. Šioje komandoje iš manęs norima daug. Taip pat „Nevėžis“ žaidžia pajėgiame čempionate su stipriais oponentais. Manau, kad tai bus puiki patirtis. Įrodysiu, jog vis dar galiu žaisti ir būti lyderiu.

Šį sezoną metami tritaškiai

37%
8,1
Pataiko: 8,1
Taiklumas: 37,4%
Vieta lygoje: 5
Geriausias pasiekimas: 16
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Toni Prostran

Kėdainių komanda žais FIBA Europos taurės atrankoje ir šiose varžybose tikimasi maksimalaus rezultato. Reikiai tyliai laimėti kiekvienas rungtynes“, – sakė Lichodejus.

Pastarąjį sezoną „Chimki“ marškinėlius vilkėjęs rusas Europos taurės turnyre vidutiniškai žaidė po 9 minutes, pelnė po 3,6 taško ir atkovojo po 1,8 kamuolio.



Komentarai:

Anonimas
gera nugriebe,cia ir rytui ar kabeliui butu neblogas pastiprinimas
2017-08-17
-6
Atsakyti
nevezis
Jei sugebes islaikyt ji viso sezono metu, turetu neblogai pasirodyt tiek LKL, tiek europe cup
2017-08-17
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.