Štimacas po solidaus sezono grįžta į Eurolygą

2017-08-21 14:35
Nuotr.:

Stambulo „Bešiktaš“ komandoje praėjusį sezoną rungtyniavęs 29-erių metų 211 cm ūgio Vladimiras Štimacas lieka šiame mieste. Skelbiama, kad vidurio puolėjas sudarė kontraktą su Eurolygoje žaidžiančia „Anadolu Efes“, o oficialiai apie sutartį bus pranešta artimiausiomis dienomis.

Štimacas į Eurolygą grįžta po vienerių metų pertraukos. 2015-2016 metų sezone jis rungtyniavo Belgrado „Crvena Zvezda“ klube.

Vasaros pradžioje buvo skelbiama, kad krepšininkui dvejų metų kontraktą siūlo Tel Avivo „Maccabi“, tačiau tuomet sandoris neįvyko.

Šį sezoną metami tritaškiai

34%
7,6
Pataiko: 7,6
Taiklumas: 33,7%
Vieta lygoje: 13
Geriausias pasiekimas: 14
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Brandon Paul

Praėjusį sezoną FIBA Čempionų lygos turnyre Štimacas vidutiniškai rinkdavo po 13,3 taško, atkovodavo po 9,5 kamuolio ir atlikdavo po 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Turkijos krepšinio lygoje serbo rodikliai buvo šiek tiek geresni – vidutiniškai per 25 minutes jis įmesdavo po 13,9 taško, atkovodavo po 9,6 kamuolio ir atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.