Lillardas bus pagerbtas savo universiteto komandoje

2017-08-28 08:53
Nuotr.: Twitter
Nuotr. Twitter

Portlando „Trail Blazers“ komandos lyderis Damianas Lillardas bus pagerbtas universitete, kuriame rungtyniavo prieš praveriant NBA duris.

Lillardo „Weber State Wildcats“ marškinėliai su 1-uoju numeriu bus pagerbti simboliškai iškeliant juos į vietos arenos palubes. Taip šio numerio pasisavinti daugiau nebegalės nė vienas universiteto komandos žaidėjas.

Rungtyniaudamas šioje komandoje Lillardas tapo antru rezultatyviausiu žaidėju universiteto istorijoje. Čia jis rungtyniavo trejus metus – nuo 2009 iki 2012 metų. Paskutiniais savo metais NCAA pirmenybėse krepšininkas vidutiniškai rinko po 24,5 taško, atkovojo po 5 kamuolius ir atliko po 4 rezultatyvius perdavimus.

Šiuo metu NBA lygoje be Lillardo rungtyniauja tik du „Weber State Wildcats“ auklėtiniai – Jutos „Jazz“ atsarginis Joelis Bolomboy bei tik šįmet universitetą baigęs ir su Buklino „Nets“ rankomis sukirtęs Jeremy Senglinas.



Komentarai:

Išsiskyrusi lesbietė Luana
Sveiki. Būriu Taro kortomis. Pirmiausiai pažiūriu kokia energetika yra dabar ar yra problemos. Tada analizuojame konkrečias situacijas. Priežastys, patarimai. Prognozė 1 metams. Apie 1.5 val. Kaina 30 eu. Iki rugsėjo 15 d per fb mesendzerio ar skype kamerą. Po rugsėjo 15 ir Vilniuje ne tik skype.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-28
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.