Dvikovoje su Lietuva susižeidęs Melli bus pasiruošęs mūšiui su Vokietijos rinktine

2017-09-05 07:30
Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranausko

Smulkią traumą patyręs Italijos krepšininkas Nicolo Melli galės padėti savo šalies nacionalinei komandai artėjančiame B grupės susitikime su Vokietija.

26-erių metų sunkiojo krašto puolėjas iš rikiuotės buvo iškritęs sekmadienį vykusio mačo su Lietuva pirmoje mačo dalyje, kada susižeidė kelį ir po ilgosios pertraukos ant parketo nebepasirodė.

Po rungtynių apie Melli paklaustas Italijos rinktinės strategas Ettore Messina nevengė pajuokauti.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
12
Naudingumas
20
Atkovoti kamuoliai
7
Rezultatyvūs perdavimai
5

„Dirbu kartu su Greggu Popovichiumi. Būčiau atleistas, jei leisčiau Nicolo žaisti, nors jis norėjo. Eisiu į bažnyčią ir pasimelsiu už jį“, – po 73:78 nesėkme pasibaigusio mačo teigė specialistas.

Melli per trejas sužaistas rungtynes vidutiniškai žaidė po 23 minutes, per kurias pelnė po 5,7 taško, atkovojo po 5 kamuolius ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą.

Dvi pergales ir vieną pralaimėjimą savo sąskaitoje turinti Italija B grupėje užima trečiąją vietą. Italų ir vokiečių mūšis startuos 18.30 val.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.