Žaidimo nerandantis Bourousis: „Mačas su Lietuva parodys, ar esame elite“

2017-09-08 17:32

Europos krepšinio čempionate savojo žaidimo nerandantis 33-ejų metų 210 cm ūgio vidurio puolėjas iš Graikijos Ioannis Bourousis atvirai pasisakė apie savo rolę komandoje ir laukiančią ypatingai svarbią dvikovą su lietuviais.

Rytoj Graikijos nacionalinė komanda Senojo žemyno pirmenybių aštuntfinalyje susikaus su Dainiaus Adomaičio kariauna, o šis mačas vidurio puolėjui atsakys į daug klausimų.

„Galvoju tik apie rytojaus rungtynes. Turiu būti sąžiningas – kol kas komandai nepadedu. Atrodo, kad aš ant parketo tiesiog neegzistuoju. Pamėginsiu rungtynėse su Lietuva parodyti visą savo patirtį. Sulaužyta ranka, sulaužyti šonkauliai, niekas nesvarbu. Svarbiausia yra tai, kas nutiks rytoj. Rytojaus rungtynės įrodys, ar mes priklausome elitui“, – teigė Bourousis.

Foto galerija

Vidurio puolėjas užsiminė ir apie šią vasarą rinktinėje įvykusį konfliktą tarp jo ir komandos gynėjo Nikos Pappo.

„Rinktinėje žaidžiu 13 metų ir jūs galėjote rūbinėje įtaisyti kameras – per juos nieko nenutiko, išskyrus mano incidentą su Nikos Pappu. Tačiau tai su komanda visai nesusiję“, – teigė krepšininkas.

Bourousis Europos čempionate vidutiniškai per 16 minučių pelno po 6,8 taško, atkovoja po 4,4 kamuolio, atlieka po 1,4 rezultatyvaus perdavimo ir surenka po 4,2 naudingumo balo.

Graikija grupės etape iškovojo 2 pergales, kuomet palaužė autsaideres Lenkijos ir Islandijos komandas.

Rungtynės Stambule tarp Lietuvos ir Graikijos įvyks šeštadienį 21.30 val.

Komandų lyderiai
Lietuvos rinktinė PTS EFF    EFF PTS Graikijos rinktinė
Jonas Valančiūnas 16,4 22,0   16,6 15,2 Konstantinos Sloukas
Mantas Kalnietis 10,2 12,0   10,4 14,0 Georgios Printezis
Mindaugas Kuzminskas 14,4 10,2   10,4 11,2 Nick Calathes
Adas Juškevičius 8,6 6,6   8,4 9,8 Nikos Pappas
Edgaras Ulanovas 7,2 5,8   8,0 7,6 Thanasis Antetokounmpo


Komentarai:

djgaffer
Čia bandymas save ir fanus drąsinti,nes supranta,kad Lietuva geresnė.Aš tik bijau,kad mūsų komanda per daug pasaulio bambos nepasijustų,nes jau graikai tikrai moka klaidas išnaudoti.Tik pati mūsų rinktinė gali pakišti sau koją.Bet,jei žais taip,kaip grupėje,tai graikus nugalėsim.Ir gana užtikrintai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-08
-2
Atsakyti
Adekvatus
JAu gruzinai snekejo,kad yra elite. Net is grupes neisejo. As manau daug daugiau pasiekus Lietuva, jums per 20 metu kazi ar uztektu tiek pasiekti.
2017-09-08
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.