Sutriuškinti ukrainiečiai atidavė duoklę Dončičiui: „Jis bus superžvaigždė“

Vilius Stalgaitis
„BasketNews.lt“ iš Stambulo (Turkija)
2017-09-09 14:54

Luka Dončičius Europos aštuntfinalio rungtynėse į Ukrainos krepšį įmetė 14 taškų, taip Slovėnijos rinktinę atvesdamas tarp 8 stipriausių Senajame žemyne.

Jaunojo slovėnų vunderkindo pasirodymu sužavėtas liko ir Ukrainos rinktinės aukštaūgis Viačeslavas Kravcovas, kuris po rungtynių vykusioje spaudos konferencijoje negailėjo Dončičiui pagyrų.

„Jis yra jaunas, gudrus ir atletiškas žaidėjas bei viena didžiausių vilčių Europoje. Jis bus superžvaigžde ir neabejotinai žais NBA. Jis šiandien parodė savo lygį. Tai yra geras žaidėjas, žinojome kaip gintis prieš jį, bet jo įgūdžiai tiesiog per geri“, – sakė Ukrainos rinktinės krepšininkas.

Foto galerija

79:55. Taip buvo sutriuškinta Ukrainos rinktinė. Šiame mače slovėnai pademonstravo absoliutų dominavimą nuo pat pirmosios rungtynių minutės, kai jau pirmajame kėlinyje išsiveržė į priekį 26:17.

„Sveikinu su gera vasara, jie žaidė gerai su kroatais draugiškose, tai gera ir gerbiama komanda, kuri turi rotaciją, todėl reikia ją pasveikinti. Ir tai nebuvo Lengvos rungtynės. Sveikinu ir savus, kurie padarė gerai daug dalykų, buvo susikoncentravę suvokė rungtynių svarbą ir sužaidė gudriai.

Esame laimingi savo pasirodymu. Dabar laukiame savo varžovų ir žiūrėsime, kas toliau jais bus“, – teigė slovėnų treneris Igoris Kokoškovas.

Ketvirtfinalyje slovėnai susitiks su Latvijos ir Juodkalnijos poros nugalėtojais.



Komentarai:

Lietuvos Vakaras
Tai gal ultrazvaigzde?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-09
+1
Atsakyti
joo0000
google translate
2017-09-09
+10
Atsakyti
djgaffer
Čia net nėra abejonių,kad bus viena ryškiausių žvaigždžių krepšinio pasaulyje.Jau dabar sulaukia tiek dėmesio,kad ne kiekvienas 18-etis tiek sulaukia.O ne už kalnų jau bus galima vadinti tikra superžvaigžde,kuri žavės savo žaidimu visą pasaulį.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-09
-13
Atsakyti
antanas
Kas sitas benkarciukas?
2017-09-09
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.