Vasilije Micičius: „Šiandien buvo ne mūsų diena“

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“ iš Stambulo (Turkija)
2017-09-18 00:33

Goranas Dragičius vieną po kito siuntė taiklius metimus į Serbijos rinktinės krepšį, o Aleksandras Džordževičius ieškojo įvairių būdų, kaip sustabdyti Europos čempionato MVP tapusį gynėją.

Antroje rungtynių pusėje Dragičiaus siautimas baigėsi, o prie to itin prisidėjo gynyboje prieš Slovėnijos rinktinės lyderį dirbęs Kauno „Žalgirio“ naujokas Vasilije Micičius.

Trečiajame kėlinyje slovėnas surinko 9 taškus, o lemiamo ketvirčio metu pramėtė visus savo metimus ir paskutinėmis minutėmis sėdosi ant suolo. 

Foto galerija

„Dragičius yra puikus krepšininkas, vienas geriausių įžaidėjų visoje NBA lygoje. Žinojome, kad jis bus labai agresyvus, bet tai nesvarbu. Antroje rungtynių pusėje prieš jį gynėmės komandiškai, kai kuriais momentais jį sustabdėme ir sugrįžome į rungtynes. Parodėme charakterį“, – apie gynybą prieš 35 taškus pelniusį Dragičius tinklalapiui „BasketNews.lt“ sakė Micičius.

Serbijos rinktinėje debiutavęs įžaidėjas Micičius vidutiniškai per 12 minučių rinko po 2,4 taško, 1,7 atkovoto kamuolio ir 1,3 rezultatyvaus perdavimo. Finale jis per 18 minučių pelnė 4 taškus ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus

„Didžiuojuosi visa savo komanda, visais komandos draugais ir personalo darbuotojais. Mes tikrai nusipelnėme šio medalio. Deja, bet aukso nelaimėjome. Galiu pasakyti, jog atidavėme visas jėgas.

Be abejo, tai nebuvo mūsų stipriausia sudėtis, mums negalėjo padėti daug žaidėjų. Visgi viso čempionato metu parodėme, kad galime kovoti ir su tokia sudėtimi. Šiandien galėjome pakovoti dėl aukso, bet tai buvo ne mūsų diena“, – apie čempionatą kalbėjo gynėjas.

Pasibaigus Europos čempionatui, Micičius jau artimiausiu metu turėtų prisijungti prie Kauno „Žalgirio“. Kauniečiai jau trečiadienį pradės LKL sezoną.

Rungtynių apžvalga:



Komentarai:

a_White37
micicius tikrai labai neblogai atrode - bet ta technine jo pabaigoje buvo viena priezasciu, del ko serbai prasiko cempionata
2017-09-18
-1
Atsakyti
Jurgis
Tai kad antroj pusėj ne tiek serbai sustabdė Dragičių, kiek jis pats save. Tas siautimas antram kėliny visgi kainavo jėgų, ir tiesiog ' atgaut kvapą ' nebeužtekdavo. Vis dėlto smagu, kad į "Žalgirį" atvažiuoja vicečempionas. Nors ne iš pagrindinių žaidėjų, bet gerai apšilo ateičiai aukštam lygyje ir po didele įtampa
2017-09-18
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.