18 dienų į Lietuvą keliavęs Wanamakeris galop prisijungė prie „Vyčio“

2017-09-20 15:02
Nuotr.:

Rugpjūčio 28-ąją dieną Šakių „Vytis“ pradėjo pasiruošimo stovyklą naujam sezonui, tačiau dėl susidariusios situacijos pirmoje treniruotėje nesulaukė Briano Wanamakerio. Kaip paaiškėjo vėliau, tai buvo tik problemų pradžia.

Wanamakeris į pirmąją treniruotę negalėjo atvykti dėl stichinės audros Hjustone. Krepšininkas į Europą išskrido tik rugsėjo 1-ąją, tačiau Varšuvos oro uoste jo laukė naujos problemos – amerikiečiui nebuvo leista peržengti Šengeno zonos, kadangi praėjusį sezoną „Šilutės“ klubas nesutvarkė amerikiečio dokumentų.

„Šilutė“ manimi nepasirūpino, todėl aš už JAV ribų išbuvau ilgiau nei galėjau. Dėl to man nebuvo leista patekti į šalį. Tai buvo klaida, todėl aš ant „Šilutės“ nepykstu. Tikrai nesitikėjau, kad taip nutiks“, – svetainei „bcvytis.lt“ sakė vakar į Lietuvą atvykęs Wanamakeris.

Kol „Vyčio“ krepšininkai plušo treniruotėse, Wanamakeris išskrido į Turkiją, apsigyveno pas savo brolį dvynį Bradley Wanamakerį bei kartu su juo dalyvavo Stambulo „Daruššafaka“ klubo treniruotėse.

„Stambule viskas buvo gerai, atrodė lyg pratęstos vasaros atostogos, tik kitoje šalyje“, – mintimis dalinosi krepšininkas.

Galop, sutvarkius visus dokumentus, Wanamakeriui buvo leista atvykti į Lietuvą. „Vytis“ sportuoja daugiau nei tris savaites, todėl Wanamakeris turės stipriai paplušėti, kad pasivytų komandos draugus.

„Taip, aš esu pasiruošęs tapti komandos lyderiu. Tam prireiks šiek tiek laiko, reikia priprasti prie ekipos ir komandos draugų, kadangi jie jau sportuoja tris savaites. Bet aš esu pasiruošęs“, – teigė krepšininkas.

Be Wanamakerio „Vytis“ draugiškame turnyre Palangoje iškovojo visas tris pergales ir laimėjo pirmąją vietą. Amerikietis sako, kad dėl pergalių atiduos visas jėgas.

„Turiu būti pavyzdžiu aikštelėje – atiduoti visą save žaidimui, kovoti, bendrauti – manau, kad tai yra dalis lyderystės komandoje. Vasarą stengiausi pagerinti savo individualias savybes ir fizinę būklę, todėl sportavau baseine ir krepšinio aikštelėje“, – kalbėjo gynėjas.

Wanamakeris su „Vyčio“ apranga sirgaliams pasirodys jau šį savaitgalį, kuomet Šakiuose vyks Modesto Paulausko taurės turnyras. Penktadienį 17 val. „Vytis“ turnyro pusfinalyje susigrums su „Jonava“, o šeštadienį vyks finalų diena.



Komentarai:

Geras marketinginis zingsnis gavos visom prasmem.

Zaidejas irgi. O del savu ugdymo - tai gal reik gero pavyzdzio, gi kaip lyderi eme, a tai savo sultyse mediniai mokyklu lietuvaiciai jokio swago aikstelej neissiugdys

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-20
+4
Atsakyti
GĖDA !!! NKL paga idėja turėtu žaisti tik jaunimas lietuvaičių o čia prašau legionas . tokiais pirkiniais vytis parodo kokie principo tikslai (kaip įmanoma daugiau užsidirbti)
2017-09-20
-5
Atsakyti
thomas
atrodo nėra lietuvių, kurie galėtų žaisti... visokius juodukus prisiveža
2017-09-20
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.