Draugiškose rungtynėse „Sūduva“ pranoko „Aistes-LSU“

2017-09-22 08:11
Nuotr.:

Marijampolės „Sūduva“ tęsia draugiškų rungtynių ciklą. Lietuvos moterų krpešinio lygos (LMKL) čempionės sužaidė ketvirtąsias draugiškas rungtynes pasiruošimo etape. Marijampolietės rezultatu 68:62 (24:22, 9:16, 19:12, 12:16) išvvykoje nugalėjo Kauno „Aisčių-LSU“ komandą. „Sūduvai“ tai buvo antroji pergalė kontrolinėse rungtynėse. „Aistės-LSU“ ir „Sūduva“ dar kartą  susikaus šeštadienį Marijampolėje, rungtynių pradžia 17.00 val.

Įpusėjus rungtynėms komandas skyrė 9 taškai – rezultatu 40:31 pirmavo „Sūduva“.

Po didžiosios pertraukos Justinos Matuzonytė du taškai su pražanga leido „Sūduva“ išsiveržė į priekį jau dviženkliu skirtumu (43:32). Visgi, „Aistės-LSU“ kėlinį užbaigė atkarpa 18:9 ir savo atsilikimą sumažino vos iki dviejų taškų – 50:52.

Ketvirtajame kėlinyje „Sūduva“ buvo susigrąžinusi dviženklį pranašumą, tačiau jo neišlaikė, o kaunietės sumažino jį iki penkių taškų 58:53. Visgi, po Tado Stankevičiaus paprašytos minutinės pertraukėlės „Sūduva“ stabilizavo padėtį ir šventė antrąją pergalę pasiruošimo etape.

„Sūduva“: Justina Matuzonytė 15, Danielė McCray ir Neringa Skadaitė po 11,

„Aistės-LSU“: Gintarė Jasiunskaitė 15, Klaudija Serkevičiūtė 11.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.