Bealas apie „Wizards“: „Esame geriausia komanda Rytuose“

2017-10-03 17:14
Nuotr.: REUTERS – Scanpix
Nuotr. REUTERS – Scanpix

Vašingtono „Wizards“ komandos krepšininkai prieš artėjantį sezona lieka pilni motyvacijos. Neseniai puikiai pats apie save atsiliepė Johnas Wallas, o dabar garsiai pakalbėjo ir kitas svarbus JAV sostinės komandos žaidėjas – Bradley Bealas.

Pastarojo teigimu, „Wizards“ šįmet Rytuose bus stipriausia komanda, nepaisant to, kad kaip visada galinga išliko Klivlando „Cavaliers“ ir sustiprėjo Bostono „Celtics“.

„Mūsų komanda yra geriausia Rytų konferencijoje. Štai taip mes jaučiamės pasitikdami sezoną“, – užtikrintai kalbėjo.

Bealas dažnai mėgsta savo pasisakymais įgelti kitoms komandoms. Štai praėjusį sezoną Bealas teigė, kad „Cavaliers“ atkrintamosiose siekė išvengti „Wizards“ barjero.

Reguliariajame sezone sostinės klubas Rytuose liko ketvirtas. Tuo metu atkrintamosiose „Wizards“ buvo eliminuota Bostono „Celtics“ komandos.



Komentarai:

Marcin Gortat
Jestem najlepszy C!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-03
-9
Atsakyti
kunigas
Ne nu cia kazko apsvivalge tiek Bealas tiek Wallas,idomu koks pareiskimas toliau laukia - gal Gortatas pasakys kad yra geriausias centras

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-03
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.