Broliai Morrisai laimėjo bylą teisme

2017-10-04 09:07
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

NBA pirmenybėse žaidžiantys broliai Markieffas ir Marcusas Morrisai išteisinti užpuolimo byloje.

Broliai buvo apkaltinti, kad 2015 metais jie padėjo dar trims žmonėms sumušti 36-erių metų Eriką Hoodą.

Tuo metu abu broliai žaidė Fynikso „Suns“ komandoje, o kaltinimuose buvo nurodyta, kad užpuolimas vyko vienoje iš Fynikso vidurinių mokyklų krepšinio aikštelėje.

Krepšininkams grėsė iki ketverių metų nelaisvės, tačiau po teismo posėdžio paaiškėjo, kad broliams jokie apribojimai negresia.

Dėl šios bylos abu aukštaūgiai praleido pasiruošimą NBA sezonui. Vašingtono „Wizards“ priklausantis Markieffas Morrisas praleis ir sezono pradžią, kadangi jam neseniai buvo atlikta išvaržos operacija.

Praėjusį sezoną Markieffas per rungtynes aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 30 minučių, pelnydavo po 13,7 taško, atkovodavo po 6,4 ir perimdavo po 1,1 kamuolio bei atlikdavo po 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Marcusas Morrisas artėjantį sezoną žais Bostono „Celtics“ klube. Jis Detroito „Pistons“ klube praėjusį sezoną vidutiniškai per 32 minutes įmesdavo po 14 taškų, atkovodavo po 4,7 kamuolio ir atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.

NBA sezonas startuos spalio 17 dieną.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.