Kleiza toliau laikosi savo pozicijos: „Lyga privalės mus gerbti, kitaip turėsime didelių bėdų“

2017-10-09 14:14
Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Lukoševičius

Nuslūgus emocijoms po Vilniaus „Lietuvos ryto“ nesėkmės prieš Kauno „Žalgirį, teisėjus užsipuolęs Linas Kleiza savo nuomonės nekeičia.

Sostinės klubo viceprezidentas savo pareiškimu teisėjams ne tik metė akmenį į rungtynėse dirbusių Tomo Jasevičiaus, Jurgio Laurinavičiaus ir Juozo Barkausko daržą, bet ir pasiuntė žinutę LKL vadovybei.

„Mintys dar labiau sustiprėjo. Mano išsakytos mintys yra visiškai teisingos. Aš dar labai susilaikiau. Jei teisėjai ir lyga mus nori vertinti kitaip, bus didelių problemų ateityje. Todėl aš tikrai nesiruošiu tylėti. Aš niekada be priežasties neverkiau ir neverksiu“, – portalui „24sek.lt“ dėstė Kleiza.

Jis po rungtynių ne tik viešai pliekė teisėjus, juos kaltindamas šališkumu „Žalgiriui“, bet ir buvo įsiveržęs į arbitrų rūbinę.

Pastarieji iš karto surašė pareiškimą bei išsiuntė lygos vadovybei. Skundą išnagrinėję lygos vadovai pirmadienį, antroje dienos pusėje, už Lino Kleizos įvykdytus reglamento pažeidimus skyrė 1200 eurų baudą, o vyriausiajam treneriui Rimui Kurtinaičiui buvo skirtas įspėjimas.



Komentarai:

Klounas DDD Aisku kad turesit bedu, su tokiu komandos komplektavimu jus turesit bedu visuose frontuose ir teisejai cia ne prie ko :D oj megaites dar verksit si sezona
2017-10-09
-10
Atsakyti
beviltiskumas.. susitaikyk su PELNYTU PRALAIMEJIMU, linai
2017-10-09
Atsakyti
Kleiza pagaliau savo akimis suprato ant kiek apgailetina komandos komplektacija ir puikiai supranta kokios bedos laukia netolimoje ateityje. Zalgiris viena koja zaisdamas nugalejo, Lietkabelis aplamai su sudais sumale, arteja eurocupas.. Cia reikia sugebeti kad spangti vasara apie gudaiti neva anas pasikarsciavo ir liks ryte, o kai gudas galutinai nusispjove tai kleiza is tos nevilties tik per savo pazintis paeme nusenusi graika su kuriuo KAZKADA zaide:DDDD Va cia tai sporto direktorius:DDDDDDDD
2017-10-09
+11
Atsakyti
Nereiketu veltis Ryto vadovybei siuo klausimu, Vainauskinem nesamonem kvepia... Nes nebuvo ten jokios teiseju neteisybes. Reik moket pralaimet. Aisku parodyt kiausus reiktu, nes Zalgiris is tikro yra tempiamas kaip flagmanas kaip jam nesiseka su LKL vidutiniokais, tik reikia nepersistenkt ir sulaukt tinkamos progos, o ne susikurti is nieko
2017-10-09
-1
Atsakyti
Niekas neprivalo gerbt laikrascio.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-09
-3
Atsakyti
Viskas tvarkoj ką Kleiza daro bet jau kiek perlenkta lazda. Vieši ryšiai mini skandaliukai ir apsižodžiavimai įdomu. Bet čia jau ryškiai nuėjo į lankas Kleiza ar pats klubas nešovė sau į koją su Kleizos elgesiu?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-09
+16
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.