Šiurkšti prancūzo kritika FIBA: „Ji viską daro tik dėl pinigų“

2017-10-23 08:15
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix
  • Prancūzas Evanas Fournier negailėjo kritikos FIBA
  • „FIBA yra didelis šūdas“, – rėžė Fournier
  • Europos krepšinio rinktinės kol kas registruoja ir Eurolygos žaidėjus, nors pastaroji tokių sąlygų savo tvarkaraštyje nesudariusi

24-erių metų Prancūzijos rinktinės gynėjas Evanas Fournier su savo nacionaline ekipa turi iškovojęs ne vieną medalį, tačiau artimiausiose varžybose jis nežais.

Prancūzas atstovauja Orlando „Magic“ ekipai NBA pirmenybėse, o žaidėjai, kurie rungtyniauja už Atlanto neturės galimybių grįžti į pasaulio čempionato atrankos rungtynes sezono įkarštyje.

Kardinalūs FIBA tarptautinių varžybų formato pokyčiai jau sulaukė ne vienos garsenybės riebių žodžių, o dabar grubiai pasisakė ir pats Fournier.

Šį sezoną pelnomi taškai

48%
117,0
Pelno taškų: 117,0
Taiklumas: 47,6%
Vieta lygoje: 5
Geriausias pasiekimas: 121
Blogiausias pasiekimas: 114
Daugiausia pelno: Nikola Vucevic

„FIBA yra didelis šūdas. Ši organizacija visa tai daro tiesiog dėl pinigų, ir tai yra paprasta“, – Prancūzijos žiniasklaidai pasakojo Fournier.

Pirmieji rinktinių langai startuos jau kitą mėnesį, o Europos krepšinio federacijos jau skuba skelbti kandidatų sąrašus. Tiesa, kol kas į juos įtraukiami ir Eurolygos žaidėjai, nors ši organizacija tokių sąlygų savo tvarkaraštyje nenumato.



Komentarai:

ha
kita vertus eurolyga irgi viska daro del pinigu
2017-10-23
+14
Atsakyti
Anonimas
ne vieną medalį, o du
2017-10-23
-5
Atsakyti
antanas
O sitas narkasa viska daro del dozes

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-23
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.