Arno Labucko atstovaujama VEF krito prieš lyderius tausojusią CSKA komandą

2017-10-30 20:32
Nuotr.: Facebook
Nuotr. Facebook
  • Arnas Labuckas pelnė 5 taškus ir atkovojo 5 kamuolius
  • CSKA komandoje ilgiausiai žaidė buvęs žalgirietis Leo Westermannas
  • VEF komanda VTB Vieningoje lygoje dar nėra iškovojusi pergalės

Arnui Labuckui su Rygos VEF (0-4) ekipa ir toliau nepavyksta iškovoti pergalės VTB Vieningoje lygoje. Šį kartą Latvijos čempionai svečiuose 69:94 (23:24, 17:26, 13:24, 16:20) pralaimėjo Maskvos CSKA (5-0) krepšininkams.

Puolėjas iš Lietuvos mačą pradėjo starto penkete ir per 25 minutes pelnė 5 taškus (1/2d vit., 1/2 trit.), atkovojo 5 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, išprovokavo 1 pražangą, 1 kartą suklydo, 4 sykius prasižengė ir surinko 8 naudingumo balus.

CSKA komandoje žaidė visi 12 registruotų krepšininkų. Daugiausiai aikštėję laiko praleidę Leo Westermannas ir Williamas Clyburnas žaidė po 21 minutę.

CSKA: Cory Higginsas 17, Williamas Clyburnas 13, Vitalijus Fridzonas, Leo Westermannas ir Andrejus Voroncevičius po 10.

VEF: Alexas Perezas 16, Mareks Mejeris 11, Artis Ate 10, Ilja Gromovas ir Andris Misters po 8.



Komentarai:

Labuckas visai gerai sužaidė prieš CSKA lygis gerokai per aukštas bet bachuras stengėsi. Westerman ir Motum du bičiuliai Žalgiryje pasidarė karjeros statistika. Suviliojo turtingesni klubai ir dabar sėdi ir pardavinėja rankšluosčius. Konkurencija? Akivaizdu CSKA milžiniška konkurencija bet prieš vef galėjo ir pasireikšti. Sunkiai voj sunkiai sekasi įsilieti. Ar man vienam kelia nuostabą kad iki šiol VEF žaidžia VTB lygoje. Geriau žinoma kaip antvirasis rusijos krepšininkas čempionatas. Gėda latviams!!!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-30
-12
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.