„Neptūną“ palikęs Armsteadas keliasi į Graikiją

2017-10-30 22:33
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Klaipėdos „Neptūne“ nepritapęs Malcolmas Armsteadas greitai surado naują darbovietę. 28 metų 183 cm ūgio krepšininkas keliasi į Graikiją, kur vilkės Retimno „Cretan Kings“ komandos marškinėlius.

Amerikietis į Lietuvą atvyko rugsėjo pabaigoje. Buvo akivaizdu matyti, kad atletas nėra deramai pasiruošęs fiziškai. Jį Klaipėdoje pakeis Jerry Johnsonas.

Lietuvos krepšinio lygoje (Betsafe-LKL) Armsteadas per 6 sužaistus mačus aikštėje praleisdavo po 16 minučių, o per jas pelnydavo po 4,7 taško, atkovodavo po 1,2 kamuolio ir atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus.

FIBA Čempionų lygoje Armsteadas sužaidė tris mačus. Ten jis taip pat žaisdavo po 16 minučių ir pelnydavo po 5 taškus bei atlikdavo po 2,3 rezultatyvaus perdavimo.

Šiuo metu „Cretan Kings“ komanda su 1 pergale ir 3 pralaimėjimais užima 12-ąją vietą tarp 14 komandų. Armsteadas debiutuoti galės lapkričio 12-ąją, kuomet Retimno komandos laukia dvikova su Pirėjo „Olympiakos“.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.