Į Klaipėdą atvykęs Johnsonas „Neptūne“ debiutuos kovoje su „Žalgiriu“

2017-11-03 11:24
Nuotr.: bcneptunas.lt
Nuotr. bcneptunas.lt
  • Sutartį su „Neptūnu“ pasirašęs Johnsonas po parą trukusius kelionės atvyko į Klaipėdą
  • Penktadienį įžaidėjas atliks medicininę patikrą
  • Tikimasi, kad atletas „Neptūne“ debiutuos sekmadienį, kuomet klaipėdiečiai žais su „Žalgiriu“

Klaipėdos „Neptūno“ naujokas Jerry Johnsonas šiąnakt po daugiau nei paros laiko praleistos kelionėje iš Filadelfijos (JAV) atvyko į Klaipėdą. 

Penktadienį krepšininkas atliks medicininę patikrą ir prisijungs prie komandos treniruočių. „Neptūnas“ su patyrusiu 183 cm amerikiečiu įžaidėju Johnsonu pasirašė sutartį iki sezono pabaigos.

Tikimasi, kad Johnsono debiutas vilkint „Neptūno“ marškinėlius įvyks jau sekmadienį, kai klaipėdiečiai Lietuvos krepšinio lygos (Betsafe-LKL) rungtynėse Kaune susitiks su „Žalgiriu“.

Šį sezoną metamos baudos

80%
14,6
Pataiko: 14,6
Taiklumas: 79,9%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 24
Blogiausias pasiekimas: 8
Daugiausia pataiko: Renaldas Seibutis

Johnsonas puikiai žino ką reiškia kautis prieš „Žalgirį“, kadangi prieš kelerius metus rungtyniavo tuomet pagrindinių kauniečių priešininkų stovykloje – Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandoje.

Pastaraisiais metais nuolat žalgiriečiams mesti rimtą iššūkį ir kas sezoną bent po kartą ar du laimėti sugeba ir „Neptūnas“

Dar šio sezono pradžioje, rugsėjo 28 dieną, Klaipėdoje „Neptūnas“ „Žalgirį“ nugalėjo rezultatu 73:64 ir tai yra vienintelis kauniečių pralaimėjimas šiame Betsafe-LKL čempionate.

Nespėję atsikvėpti po rungtynių Kaune, „Neptūnas“ iškart kels sparnus į Italiją, kur jų jau antradienį lauks FIBA Čempionų lygos rungtynės su Kapo d'Orlando „SikeliArchivi“ ekipa. Šias rungtynes tiesiogiai iš Italijos nuo 21.30 val. transliuos LRT Kultūros kanalas.

Artimiausias rungtynes namuose „Neptūnas“ žais lapkričio 15 dieną 19 val. su Salonikų PAOK (Graikija) ekipa. Tai bus FIBA Čempionų lygos rungtynės.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.