Ambicingoji „Hapoel“ atleido Katsikarį

2017-11-09 18:50
Nuotr.:
  • Rezultatais nusivylę „Hapoel“ vadovai dairosi pamainos treneriui Katsikariui
  • Tarp kandidatų minimi Izraelio ir Čekijos rinktinių treneriai
  • Šį sezoną „Hapoel“ vadovai kartą jau buvo užstoję Katsikarį, tačiau dabar patys jį atleido

Panevėžio „Lietkabelio“ varžovė Europos taurės turnyre Jeruzalės „Hapoel“ ekipa vasarą pasistiprino ne vienu Europoje gerai žinomu veidu, tačiau pergalių tarptautiniame fronte tai kol kas neatneša.

Izraelio čempionai per pirmąjį ratą sugebėjo iškovoti vieną pergalę, ir su Stambulo „Galatasaray“ ekipa dabar B grupėje dalijasi 5-6 pozicijas.

Dėl tokio prasto pasirodymo pirmajame Europos taurės rate galutinai baigėsi klubo vadovų pasitikėjimas vyriausiuoju treneriu Fotsiu Katsikariu. Oficialiai pranešta, kad ilgai braškėjusi graiko kėdė galutinai subyrėjo – jis jau atleistas. Dabar „Hapoel“ vadovybė svarsto, kam reikėtų patikėti ekipos vairą.

Šį sezoną metamos baudos

69%
17,6
Pataiko: 17,6
Taiklumas: 68,8%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 25
Blogiausias pasiekimas: 10
Daugiausia pataiko: Jerome Dyson

Tarp kandidatų yra Izraelio specialistai – Odedas Kattashas ir Ronenas Ginzburgas. Tiesa, abu specialistai šiuo metu darbuojasi rinktinėse – Kattashas treniruoja Izraelio nacionalinę ekipą, o Ginzburgas – Čekiją.

Šį sezoną „Hapoel“ vadovai kartą jau išreiškė pasitikėjimą dabartiniu treneriu Katsikariu. Sezono pradžioje specialistas pradėjo rimtai konfliktuoti su vienu komandos lyderių Curtisu Jerrellsu, tačiau klubas stojo į trenerio pusę ir amerikietis buvo atleistas.

 



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.