„Unicaja“ paneigė savo krepšininko žodžius apie galimas baudas

2017-11-12 16:32
Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranauskas
Nuotr. Fotodiena.lt/M.Baranauskas
  • „Unicaja“ gynėjas Milosavjlevičius prieš kelias dienas atskleidė, kad klubas nubaus į rinktines vyksiančius žaidėjus
  • „Unicaja“ tai paneigė ir pabrėžė, kad leis krepšininkams patiems pasirinkti, ar vykti į rinktinę
  • Malagos komandoje žaidžia trys serbai, visi jie yra Serbijos rinktinės kandidatų sąraše

Draganas Milosavljevičius prieš kelias dienas pareiškė, kad jis ir kiti du Malagos „Unicaja“ serbai iš klubo sulauks nuobaudų, jeigu nuspręs vykti į nacionalinę rinktinę. Visgi komandos atstovai suskubo gynėjo žodžius paneigti.

„Unicaja“ mūsų į rinktinę neišleis, – žiniasklaidai atskleidė Milosavjlevičius. – Tai sudėtinga situacija – jie mums pasakė, kad mūsų neprivers nevažiuoti į rinktinę, tačiau mums išvažiavus, mus nubaus. Nežinome, kas nutiktų, jeigu nuspręstume vykti į nacionalinę rinktinę, kaip jie mus nubaustų.“

Malagos komandoje žaidžia trys serbai. Be Milosavljevičiaus klubo garbę taip pat gina Nemanja Nedovičius ir Dejanas Musli. Visi šie krepšininkai įtraukti į Serbijos rinktinės išplėstinį kandidatų sąrašą.

Dragan Milosavljevic

Dragan  Milosavljevic
Komanda: Malagos Unicaja
Pozicija: SF, SG
Amžius: 28
Ūgis: 198 cm
Svoris: 91 kg
Gimimo vieta: Krusevac, Serbija

„Unicajos“ atstovas viešai prakalbo, esą Milosavljevičiaus kalbos neatitinka realybės.

„Mes nei serbams, nei kitiems komandos krepšininkams nedavėme leidimo vykti į rinktines. Mes jiems patiems davėme galimybę nuspręsti, ar jie nori žaisti. Neskirsime jokių nuobaudų, jeigu mūsų krepšininkai nuspręs ginti savo šalies garbę“, – teigė „Unicaja“ atstovas.

Serbija pasaulio čempionato atrankoje pirmojo lango metu kausis su Austrijos ir Gruzijos rinktinėmis. „Unicaja“ lapkričio 24-ąją dieną Eurolygoje žais su Maskvos CSKA, o Serbijos rinktinė tą pačią dieną susitiks su Austrijos komanda.



Komentarai:

jonas
idiotai tie fiba-kuris klubas nores isleisti zaidejus?
2017-11-12
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.