Krameris: „Kurtinaičio sistemose jaučiuosi puikiai“

2017-11-15 14:04
Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Lukoševičius

Šį vakarą „Lietuvos ryto“ komandos Bilbao arenoje laukia tikras mūšis. Aikštės šeimininkai bandys išsaugoti viltis patekti į kitą Europos taurės etapą, tuo tarpu pergalė Rimo Kurtinaičio auklėtiniams leistų kiek lengviau atsikvėpti prieš likusias C grupės kovas.

Vienas pagrindinių Lietuvos ekipos žaidėjų Chrisas Krameris jaučiasi visiškai pasveikęs po kojos traumos ir tikisi, kad šįkart ekipa nekartos pirmajame mače darytų klaidų.

„Laukia labai svarbios rungtynės ir pergalė mums suteiktų geras galimybes patekti į kitą Europos taurės etapą. Praėjusiame ture jau laimėjome panašios reikšmės susitikimą prieš Limožo klubą.

Šį sezoną metami tritaškiai

38%
9,6
Pataiko: 9,6
Taiklumas: 38,4%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 12
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Rokas Giedraitis

Dabartinėje sezono stadijoje komanda žaidžia dar banguotai ir norint parodyti visą ekipos potencialą, privalome švęsti pergales. Pagrindiniai uždaviniai prieš „Basket“ – užtikrintai pulti ir gintis, kovoti dėl kamuolių, jų neprarasti. Jei pavyks tai įgyvendinti, kiekviename mače turėsime šansą“, – teigė Krameris.

Puikiai rezultatyvius perdavimus skirstantis 29-erių amerikietis negailėjo komplimentų komandos vyr. treneriui Rimui Kurtinaičiui ir minėjo, kad jam, kartu su ekipos draugais, vis geriau sekasi įgyvendinti patyrusio stratego sumanymus.

„Kurtinaitis pasižymi taktikos gausa. ACB lygos klubai gynyboje žaidžia kitaip, nei kitos Senojo žemyno komandos. Pavyzdžiui, aktyviai padedama gintis prieš pikenrolą ir stengiamasi perimti kamuolius.

Bilbao komandos puolime svarbią rolę atlieka patyrę krepšininkai, kurie praeityje yra žaidę garsiuose klubuose. Treneris jiems suteikia daug laisvės ir turėsime prieš juos atitinkamai gintis, – sakė Krameris. – Kurtinaičio sistemose jaučiuosi puikiai – suprantu, ko jis reikalauja. Gynyboje stengiuosi išvengti varžovų užtvarų ir neleisti tiesioginiam oponentui rinkti taškų.

Bandau būti nesavanaudžiu įžaidėju, kaip aplink mane yra tiek puikių snaiperių ar po krepšiu gerai rungtyniaujančių krepšininkų. Derinių metu aukštaūgiai sulaukia kamuolio ir pelno taškus. Mano užduotis – padėti ekipos draugams sužibėti puolime ir leisti jiems atskleisti savo geriausias savybes. Bandau rungtyniauti agresyviai, o jie man taip pat padeda pelnyti taškus.

Šiuo metu tikrai esame geresnė komanda nei pirmajame mače. Pagerinome savo gynybą, suprantame taktiką, ypatingai – prieš pikenrolo derinį. Dabar labiau padedame vienas kitam ir tai neabejotinai leidžia tikėtis geresnių rezultatų.“



Komentarai:

Rytas77
Žaliakurwini mink nx!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-15
+3
Atsakyti
djgaffer
Krameris yra geriausias ryto pirkinys.Neblogai valdo komandą,gerai perdavimus atlieka.Ir ta trauma neišmušė jo iš vežių bei žaidžia taip,lyg jos nebūtų buvę.Susidoroja su savo užduotimis ir Kurtinaitis gali džiaugtis,kad bent jau su Krameriu neprašovė.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-15
+3
Atsakyti
Rytsudis padarytas
Pasakiau savo nuomone kaip bus ir tiek

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-15
+5
Atsakyti
darius
O tavimi turetu susdometi specialios tarnybos skatini neapykanta.neveltui busi is kauno
2017-11-15
-2
Atsakyti
Rytsudis padarytas
Nu laukia dar vienas isniekinimas pirmyn bilbao basket

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-15
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.