Eurolygoje žaidžiantis Simonas padės Kroatijos rinktinei

2017-11-16 18:08
Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix
  • Krunoslavas Simonas sutiko prisijungti prie Kroatijos rinktinės FIBA langų metu
  • Krepšininkas žais vienoje dvikovoje iš dviejų
  • Lapkričio 23-ąją atletas rungtyniaus Eurolygos, o lapkričio 26-ąją – Kroatijos rinktinėje

Stambulo „Anadolu Efes“ atakuojantis gynėjas Krunoslavas Simonas nusprendė padėti Kroatijos rinktinei FIBA langų metu.

Kroatijos krepšinio federacija paskelbė, kad Eurolygoje rungtyniaujantis Simonas praleis pirmąjį pasaulio čempionato atrankos mačą su Nyderlandų rinktine lapkričio 24-ąją, tačiau padės komandai mūšyje su italais lapkričio 26-ąją.

Simonas yra vienintelis Eurolygos klube žaidžiantis krepšininkas, kuris įtrauktas į Kroatijos nacionalinės komandos 16 žaidėjų kandidatų sąrašą.

Krunoslav Simon

Krunoslav  Simon
Krunoslav  Simon
MIN: 29.27
PTS: 10.43 (46.58%)
REB: 3.43
AS: 3
ST: 0.86
BS: 0.29
TO: 2.43
GM: 7

Stambulo klubas lapkričio 23-ąją Eurolygoje žais su Kauno „Žalgiriu“, o kitą mačą turės lapkričio 30-ąją su Milano „AX Armani Exchange“.

Simonas Eurolygoje vidutiniškai per 29 minutes pelno po 10,4 taško, atkovoja po 3,4 kamuolio, atlieka po 3 rezultatyvius perdavimus ir surenka po 9,3 naudingumo balo.

Kandidatų sąrašas: Darko Planiničius, Dominikas Mavra, Krunoslavas Simonas, Željko Šakičius, Tomislavas Zubičius, Josipas Sobinas, Jakovas Mustapičius, Miro Bilanas, Borisas Baracas, Domagojus Bosnjakas, Josipas Bilinovacas, Luka Božičius, Ivanas Ramljakas, Toni Katičius, Filipas Kruslinas ir Roko Badžimas.



Komentarai:

djgaffer
O čia rimta paspirtis bus kroatams.Rungtynės su italais greičiausiai bus dėl pirmos vietos,tai Simono patirtis labai pravers.Jaunimo taip pat nemažai yra.Atkreipt dėmesį galima į Badžimą,kuriam jau dabar prognozuojama šviesi ateitis.Ir jam dar tik 18.Bus proga jau dabar debiutuoti vyrų rinktinėje.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-17
+9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.