Vienas „Žalgirio“ lyderių Vasilije Micičius: „Antroje mačo dalyje parodėme, kad galime žaisti“

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“
2017-11-16 23:22
  • Vasilije Micičius teigė, kad nuovargis slegia visus, nes sąlygos yra vienodos
  • Legionierius iš Serbijos pelnė 12 taškų, atliko 8 rezultatyvius perdavimus ir surinko 19 naudingumo balų
  • Serbas teigė, kad antrojoje mačo dalyje darė tai, kas dar buvo įmanoma, nes žaidė savo žiūrovų palaikomoje arenoje

Vasilije Micičius buvo vienas iš dviejų Kauno „Žalgirio“ žaidėjų, kurie bandė kibti į atlapus Vitorijos „Baskonia“ ekipai Eurolygos mače namuose.

Legionierius iš Serbijos per 29 minutes pelnė 12 taškų, atliko 8 rezultatyvius perdavimus ir, surinkęs 19 naudingumo balų, buvo antras naudingiausias ir rezultatyviausias komandos žaidėjas, nusileidęs tik Pauliui Jankūnui.

Sėkmingo Micičiaus žaidimo nepakako, nes „Žalgiris“ antrąjį ketvirtį baskams pralaimėjo net 17:33, taip beveik palaidodamas šansus pakovoti dėl pergalės.

„Mes pradėjome prastai rungtynes ir trečiajame kėlinyje bandėme sugrįžti į jas. Visgi varžovai antrajame ketvirtyje susikrovė per didelį pranašumą. Antroje mačo dalyje parodėme, kad galime žaisti“, – apie mačą kalbėjo Micičius.



Komentarai:

ne_emygeriams
na taip, antraja maco dali 2 taskais laimejote, bet ta padaryti gana nesunku kai varzovas po pirmso puses turi +22... toks ir pasiekimas cia..
2017-11-17
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.