Su Milanu atsisveikinęs Dragičius karjerą tęs „Anadolu Efes“

2017-11-20 12:24
Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis
  • Dragičius nežaidė nuo praėjusių metų vasario, kai patyrė kelio traumą
  • Klubas paskelbė, kad sutartis nutraukta abipusiu susitarimu
  • Karjerą slovėnas tęs Stambulo „Anadolu Efes“ komandoje

Milano „AX Armani Exchange“ oficialiai paskelbė išsiskyrusi su gynėju Zoranu Dragičiumi. Pranešama, kad kontraktas nutrauktas abipusiu susitarimu.

„Dėkojame Zoki už jo pastangas ir profesionalumą, kurį jis pademonstravo per kartu praleistą laiką. Tai įamžina dvi laimėtos Italijos Super taurės ir Italijos taurės trofėjus. Linkime jam sėkmės naujame karjeros skyriuje“, – rašoma Milano klubo pranešime.

„Sportando“ skelbia, kad Dragičius prisijungs prie Stambulo „Anadolu Efes“ komandos. Ji šią savaitę bus Kauno „Žalgirio“ varžovė Eurolygoje. 

Šį sezoną pelnomi taškai

44%
78,9
Pelno taškų: 78,9
Taiklumas: 44,4%
Vieta lygoje: 10
Geriausias pasiekimas: 92
Blogiausias pasiekimas: 70
Daugiausia pelno: Errick McCollum

28 metų 196 cm ūgio gynėjas šių metų vasarį patyrė kryžminių kelio raiščių traumą ir dėl jos nebaigė praėjusio sezono, praleido Europos čempionatą ir dar nežaidė šį sezoną. Anksčiau jis yra rungtyniavęs Maskvos srities „Chimki“, Malagos „Unicaja“, Novo Mesto „Krka“ komandose, sezoną praleido NBA, kur atstovavo Fynikso „Suns“ ir Majamio „Heat“ komandoms.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.