„Lietkabelis“ pertraukos metu sužais draugiškas rungtynes

2017-11-23 13:49
Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Lukoševičius

Dėl pasaulio taurės atrankai skirtos pertraukos Panevėžio „Lietkabelio“ komanda neturės oficialių rungtynių net trylika dienų.

Vyriausiasis treneris Artūras Štalbergas suteikė savo auklėtiniams poilsio – po sekmadienio susitikimo su Kauno „Žalgirio“ buvo skirtos keturios laisvos dienos, o treniruotės bus atnaujintos penktadienį.

Adas Juškevičius, Vaidas Čepukaitis ir Kšištofas Lavrinovičius jau pirmadienį dirbo Dainiaus Adomaičio vadovaujamoje treniruotėje su Lietuvos rinktinės apranga. Tuo metu Žanis Peiners prisijungė prie Latvijos nacionalinės komandos.

Šį sezoną metami dvitaškiai

50%
19,3
Pataiko: 19,3
Taiklumas: 50,1%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 27
Blogiausias pasiekimas: 10
Daugiausia pataiko: Vaidas Čepukaitis

Kiti „Lietkabelio“ žaidėjai pertrauką išnaudojo skirtingai. Gary Taltonas nusprendė grįžti į Jungtines Amerikos Valstijas (JAV) aplankyti šeimą, o Lorenzo Williamsas su žmona ir sūnumi išskrido į Romą. Į Italiją patraukė ir Donatas Tarolis, kuris aplankė mylimąją, rungtyniaujančią šios šalies moterų lygoje.

Darjušas Lavrinovičius socialiniame tinkle dalinosi vaizdais iš treniruoklių salės – aukštaūgis dieną skyrė poilsiui, o tada kibo į darbus.

Į treniruotes susirinkę „Lietkabelio“ žaidėjai pirmiausia dėmesį skirs fizinės kondicijos gerinimui. Lapkričio 28-ąją „Cido“ arenoje bus žaidžiamas draugiškas mačas už uždarų durų su Rygos VEF ekipa, kurios garbę gina Arnas Labuckas.

Oficialias kovas „Lietkabelis“ pratęs gruodžio 2 dieną, kai Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe–LKL“) svečiuose kovos su Klaipėdos „Neptūnu“.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.