Sąlygas Prištinos arenoje išvydęs Juškevičius: „Mes nuo to jau atpratę“

2017-11-24 14:23
  • Adą Juškevičių nustebino ir Prištinos arena, ir jos sąlygos
  • Lietuvos rinktinė turėjo treniruotis neišplautoje salėje, o pratybas stebėjo pašaliniai žmonės
  • Anot Ado, Lietuvos rinktinė savo žaidimu negali leisti įsisiautė Kosovo sirgaliams

Lietuvos rinktinė penktadienio rytą Prištinoje surengė vienintelę treniruotę Kosove prieš penktadienį vyksiančias rungtynes su šios šalies nacionaline krepšinio komanda.

3 tūkst. žiūrovų talpinančioje arenoje Lietuvos rinktinę pasitiko neįprasti vaizdai. Adas Juškevičius pripažino, kad nuo tokių salių jau yra atpratęs, taip pat pasidalino mintimis apie treniruotę stebėjusius pašalinius žmones bei neišplautas arenos grindis.

– Koks įspūdis apie areną? – žurnalistai Kosove paklausė Juškevičiaus.
– Nestandartinė arena, atrodo, kad mes nuo tokių esame atpratę. Sąlygos yra tokios, kokios yra, jos yra vienodos. Arena tikrai nėra didelė, labai arti žiūrovų vietos. Europoje ar Lietuvoje retai žaidžiame tokiose arenose. Manau, kad susirinks pilna salė žiūrovų ir bus nelengva. Ši komanda žaidžia su minia. Jeigu leisime įsisiautėti miniai, tai prisidarysime problemų. Mūsų tikslas yra viską pradėti nuo gynybos, kad jie neįsisiautėtų, nes tuomet įsijungia ir žiūrovai.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
11
Naudingumas
17
Perimti kamuoliai
2
Atkovoti kamuoliai
6

– Ir grindys nešvarios.
– Turbūt irgi pamiršo pasirūpinti, bet paprašėme, kad bent prieš rungtynes išvalytų (šypsosi).

– Ar netrikdė tai, kad treniruotės metu buvo pašalinių žmonių?
– Šiek tiek buvo keista. Gal tiesiog Kosovui tai yra neeilinis įvykis ir jie nežino, kaip elgtis tokio renginio metu. Gal jiems trūksta patirties.

– Ar per 4 dienas tapote tikra komanda?
– Tam per mažai laiko. Susidėliojome pagrindinius principus gynyboje ir puolime, žinome, ką darysime rungtynėse. Manau, kad to šioms rungtynėms užteksime. Turime daugiau nei 10 derinių, jie skirti visoms pozicijoms.

Aš pats su treneriu Dainiumi Adomaičiu dirbu ne pirmą kartą, tad sistema man yra pažįstama. Žaidėjai nauji, gal jie turi mažiau patirties, bet turi daug noro ir energijos.



Komentarai:

Anonimas
Tai 8k arena po gaisro nesutvarkyta

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-24
+1
Atsakyti
acigauna
na jei arena nebus isplauta tai siulau lietuviams nepersimauti batu ir zaisti su juodomis lakierkomis kuriomis visi atvyksta i graju. o siaip svarbiausia kad lentos butu lygios ir visur kamuolys atsoktu kaip kad pas mus kaune yra.
2017-11-24
-1
Atsakyti
Jau kokie susireikšmine didelės NBA žvaigždės lyg būtu . Patarimas didžiausias nusileisti iš padangių nes ne taip jau ir senai Lietuva buvo panašioje situacijoje kaip dabar Kosovas . O čia žiūri su panieka tikrai keista ir net pykta darosi skaityti oj matai jiems arena bloga , viešbutis negražus nuo gero gyvenimo nežino ko prisigalvoti . Koks ten Kosovas yra varžovus būtina gerbti ir nesvarbu salė nuplauta ar neplauta žurnalistai gerbkite save
2017-11-24
+5
Atsakyti
smushas
Jau erzint ima su ta arena, čia jau žurnalistai prisižiūrėję kaip kokie anglai mūsų stadionus išjuokia, tai ir mėgdžioja anuos. Nėra baisi ta arena, aišku nedidelė, bet nusikalbėjo Juškevičius, kad retai tenka tokiose žaisti. Pasvalio, Prienų arenos tikrai neką erdvesnės, tik tiek jog naujesnės.
2017-11-24
-5
Atsakyti
antanas
Cia kaip supratau bus atmazas kai snd kosovas pazemins adomaicio liurbius.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-24
+4
Atsakyti
Aaa
Labai teisingai pasakyta !!!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-24
+5
Atsakyti
djgaffer
Šalis nesenai tapo nepriklausoma,tai suprantama,kad jų infrastruktūra primena sovietinius laikus.Kai VTB rodydavo,tai Krasnojarske panaši buvo,tik aišku didesnė.Beje,buvo kažkuriam straipsnį parašyta,kad šalia yra 8 tūkst.vietų arena,tai keista,ko joje negali žaisti.Nieko nepadarysi,teks žaist ten,kur numatyta.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-24
+5
Atsakyti
sužvaigždėjo
chebra...
2017-11-24
+1
Atsakyti
Pulkovskis tai kaip visiškas šūdelis, kad krykštauja kad krykštauja su tuo savo parketu ir arena; išjuokė savo straipsnelyje, tai dar iki dabar atsitokėt negali, laimės pilnos kelnės pasijuokt iš ne krepšinio šalies arenos. Juokinga, kai patys vos prieš kelis metus pasistatėm arenas padorias. Įdomu, ką mano užsienio svečiai apie mūsų futbolo stadionus, ohhh waaaaait...
2017-11-24
-14
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 9

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.