NKL lyderių mačas vėl baigėsi „Sūduvos-Mantingos“ pergale

2017-11-24 20:17
Nuotr.: V.Skroblas

Šakių „Vyčio“ komandai Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ ir toliau lieka užkeiktas barjeras – vienuolikos Aurimo Jasilionio auklėtinių pergalių serija baigėsi Suvalkijos sostinėje.

Marijampoliečiai namų arenoje lygoje pirmaujantį Šakių klubą nugalėjo 81:67 (25:20, 22:5, 13:30, 21:12).

Rungtynių pradžioje sūduviečiai diktavo savo tempą. Nevaržomai puolę Ryčio Vaišvilos treniruojami krepšininkai kone idealiai tvarkėsi su savo užduotimis ir po dviejų kėlinių turėjo triuškinančią persvarą (47:25).

Rungtynių žaidėjas

Taškai
16
Naudingumas
18
Atkovoti kamuoliai
11
Blokuoti metimai
2

Vis tik „Vytis“ jau ne kartą įrodė, galintis atkusti trečiajame kėlinyje, o tai pademonstravo ir šiose rungtynėse. Per paskutines keturias trečiojo kėlinio minutes „Sūduva-Mantinga“ nepelnė nė taško, o tuo pasinaudojęs „Vytis“ spurtavo 17:0, taip sumenkindamas savo atsilikimą (55:60).

Dar labiau „Vytis“ priartėjo pirmoje ketvirtojo kėlinio pusėje, o po Pauliaus Beliavičiaus metimo, „Vyčio“ atsilikimas buvo minimalus (62:63).

Vis tik tuomet NKL lyderiai sustojo. Antanas Udras ir Rokas Stankevičius pelnė po du taškus, Ernestas Ežerskis pridėjo keturis taškus iš eilės, ir šeimininkai vėl pasijuto laisviau (71:64).

Galiausiai „Sūduvos-Mantingos“ pergalę įtvirtino du tolimi Antano Udro tolimi metimai ir R.Vaišvilos kariauna triumfavo.

67 taškai yra kukliausias šio sezono „Vyčio“ puolimo rezultatas.

Marijampolės ekipos gretose šįkart debiutavo du svarbūs žaidėjai. Po traumos į rikiuotę sugrįžo ir oficialias rungtynes pirmąkart šį sezoną sužaidė „Sūduvos-Mantingos“ kapitonas Marius Valukonis. Jis per 11 minučių spėjo pelnyti 6 taškus (3/4 dvit.).

Komandoje debiutavo ir naujokas Martynas Zigmantavičius, kuris per 12 minučių pelnė 4 taškus (1/3 dvit., 2/2 baud. met.).

„Sūduva-Mantinga“: Rokas Stankevičius 19, Antanas Udras 16, Andrius Aleksandrovas 14, Ignas Labutis 12.

„Vytis“: Marijus Užupis 16, Šarūnas Vingelis 15, Paulius Beliavičius 12.



Komentarai:

Antanas
Kas toks Skucas? Nes vieninteli Skuca, kuri zinau susijusi su krepsiniu zaidzia Lietkabelyje. O komandoj yra 12 zaideju. Tikrai yra kas pakeicia zaidejus jei jie zaidzia prastai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-25
+3
Atsakyti
Antanui
Aisku, kad turi kompromata. Skucas vardu. Kas uz ju rotacijoje Suduvos? Kas tie is kuriu minutes atima?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-24
-6
Atsakyti
Nu jo
Vitis gavo malku

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-24
-1
Atsakyti
Antanas
As bandau suprast kodel treneris Simoni laike 33min o Ezerski 28. Jie siandien visiski nuliai buvo. Alio Vaisvila? Gal tie du pries treneri kompromata koki turi?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-24
-13
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.