Paaiškėjo, kad tarp Anthony vasaros pasirinkimų buvo ir „Blazers“

2017-11-25 14:17
Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix
  • Skelbiama, kad Anthony vasarą domino galimybė persikelti ir į „Blazers“
  • Tokio scenarijaus jis norėjo, jei „Knicks“ nebūtų pavykę susitarti su „Thunder“, „Rockets“ ir „Cavaliers“
  • Manoma, kad žaidėju domėjosi ir ne viena kita ekipa

Carmelo Anthony didžiąją savo vasaros dalį praleido tikėdamasis persikelti į Hjustono „Rockets“, tačiau galiausiai jį likimas nuvedė į kitą Vakarų konferencijos ekipą.

Vasarą skelbta, kad vėliau Anthony Niujorko „Knicks“ vadovams dar leido derėtis ir su Oklahomos „Thunder“, kurioje jis dabar ir atsidūręs, bei Klivlando „Cavaliers“ ekipomis.

Tiesa, dabar žurnalistas Marcas Bermanas skelbia, kad jo norų eilėje buvo ir Portlando „Trail Blazers“, jei su šiomis ekipomis nebūtų pasiektas susitarimas apsikeisti žaidėjais.

JAV žiniasklaidoje jau aptarinėjama, kad tokiu atveju Anthony vasarą turėjo didžiulę laisvę pasirinkimams, mat juo domėjosi dauguma lygos komandų.

Šį sezoną Oklahomoje Anthony per rungtynes vidutiniškai renka po 20,1 taško, atkovoja po 6,4 kamuolio bei atlieka po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.