Eurolygos žaidėjų pagalbos sulaukę graikai sutriuškino Izraelį

2017-11-27 19:15
Nuotr.: FIBA.com
  • Graikijos rinktinė namie 82:61 nugalėjo Izraelį
  • Graikams padėjo Atėnų „Panathinaikos“ rungtyniaujantys tautiečiai
  • Graikijos rinktinė iškovojo antrą pergalę iš tiek pat galimų

Antrąją pergalę pasaulio krepšinio čempionato atrankos turnyre iškovojo Graikijos rinktinė. Šįkart graikai sulaukė ir Atėnų „Panathinaikos“ komandos žaidėjų pagalbos, o pasistiprinusi komanda namie 82:61 (15:18, 22:14, 22:15, 23:14) nugalėjo Izraelį.

Izraelio krepšininkams šioje atrankoje tai buvo pirmoji nesėkmė.

Vienas naudingiausių Graikijos rinktinėje buvo prie komandos prisijungęs Nickas Calathesas, kuris per 28 minutes pelnė 11 taškų (5/6 dvit., 0/2 trit., 1/1 baud. met.), atkovojo kamuolį bei, atlikęs 8 rezultatyvius perdavimus, surinko 15 naudingumo balų.

Jam neblogai talkino ir kitas PAO žaidėjas – Thanasis Antetokounmpo. Šis krepšininkas 9 taškus (4/5 dvit., 1/2 baud. met.) spėjo pelnyti per 10 minučių.

„Panathinaikos“ klubo vadovybė jau anksčiau buvo nusprendusi į rinktines išleisti tik vietinius žaidėjus. Šie pirmajame mače su Didžiosios Britanijos krepšininkais nerungtyniavo, kadangi minėtos rungtynės kirtosi su Eurolygos tvarkaraščiu.

Po šios pergalės Graikija tapo vienvalde H grupės lydere.

Graikija: Charis Giannopoulos 13, Nickas Calathesas ir Dušanas Šakota po 11, Thanasis Antetokounmpo 9.

Izraelis: Richardas Howellas 13, Baras Timoras, Tamiras Blattas, ir Jacobas Cohenas po 10.



Komentarai:

djgaffer
Daug lengvesnė pergalė,nei mače su britais.O žydai juk daug stipresni ir surinkti beveik visi geriausi.Šį kartą padėjo kiek daugiau geresnių žaidėjų graikams,tai ir pergalė daug lengvesnė.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-30
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.