Antrasis šansas Okaforui: „76ers“ ir „Nets“ įvykdė mainus

2017-12-07 23:52
Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix
  • „76ers“ į Brukliną išsiuntė Jahlilą Okaforą ir Nicką Stauską bei pridėjo 2019 m. naujokų biržos antrojo rato šaukimą

  • „Nets“ už tai Filadelfijos klubui perleis puolėją Trevorą Bookerį

  • Pastaruosius du sezonus Okaforo žaidybinis laikas yra smarkiai sumažėjęs

  • Debiutiniame sezone Okaforas vidutiniškai pelnydavo po 17,5 taško, sugriebdavo po 7 kamuolius ir blokuodavo po 1,2 metimo.

  • Bruklino ekipa taip pat atleis Seaną Klipatricką

Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) Filadelfijos „76ers“ ir Bruklino „Nets“ klubai susitarė dėl mainų.

„76ers“ į Brukliną išsiunčia žaidybinio laiko Filadelfijoje negaunantį Jahlilą Okaforą, gynėją Niką Stauską ir 2019-ųjų metų antrojo rato šaukimą, o už tai gaus puolėją Trevorą Bookerį. „Nets“ taip pat atleis gynėją Seaną Kilpatricką, jog sudėtyje būtų atlaisvinta vieta.

21-erių Okaforui tai gali būti naujoji karjeros pradžia, mat Filadelfijos ekipos rotacijose jis nefigūravo pastaruosius du sezonus, o šiame aukštaūgis aikštelėje pasirodė vos du kartus.

2015 metų trečiasis naujokų biržos šaukimas šiame sezone vidutiniškai pelno po 5 taškus, atkovoja po 4,5 kamuolio ir atlieka po 0,5 rezultatyvaus perdavimo. Pirmame ir geriausiame savo sezone jis pelnydavo po 17,5 taško, sugriebdavo po 7 kamuolius ir blokuodavo po 1,2 metimo.

Stauskas šį sezoną taip pat neišsiskiria. Jis pelno po 0,7 taško, atkovoja po 0,2 kamuolio ir atlieka po 0,2 rezultatyvaus perdavimo.

Į Filadelfiją atvykstantis Bookeris vidutiniškai per rungtynes įmeta po 10,1 taško, sugriebia po 6,6 kamuolio ir komandoms draugams asistuoja po 2,1 karto.



Komentarai:

anonimas
Pastatys Bookeri pf ir geras startinis su tokiu startiniu visi sansai aplost Wariors ar Cavaliers.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-12-09
Atsakyti
idomucha
okaforas nesigina, be to daug nezaide ..... nets 100% islose jau 2 kartus okaforas jei dar sugeba imest is triju stauskis... Reselas... linas...... 4 jauni 3 geri tasku darytojai
2017-12-08
-1
Atsakyti
wtf
jus patys bent suprantat ka pezat? okafor turejo puiku debiutini sezona ir po to net negavo sanso pasireikst turbut del savo problematisko charakterio, bet jis turejo superstaro potenciala, galbut ir tebeturi. bookeris yra visiskas nulis nedarantis itakos komandos zaidimui, siek tiek geresnis uz stauska tad stauskas+ saukimas i bookeri butu puikus mainai
2017-12-08
+1
Atsakyti
Anonimas
nu ir sekasi Nomandaietsk .. T.Bookeris stiprus atsarginis, su labai nestabilia statistika, ugis mazas, sveria daug, gerai kovoja del kamuoliu,taciau vargu ar keis Embida, anyway sprendimas nesuprantamas, nes Jahilas buvo atiduotas praktiskai uz nieka. Jeigu dar ir Stauskas išaus karts nuo karto tai Nets komanda tikrai bus simpatiska su D`Angelo ir Jahilu priesaky. Turint tokius du jaunus galimai būsimus super star`us, jau galima ir kažka pasiekt jei ne kitam, tai dar kitame sezone.
2017-12-08
-4
Atsakyti
To wtf
To maziau 2k zaisk ir reliai paskaityk pastudijuok ivertink ir poto komentuok

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-12-08
-1
Atsakyti
Spectre
Nu tj netsai motiejuno jau turbut nebeims :DDD
2017-12-08
-3
Atsakyti
djgaffer
Geri mainai abiems komandoms.Okaforas su Stausku išvis buvo iškritę iš Sixerių rotacijos,tai bus proga Netsuose vėl atsigauti.Bookeris bus geras atsarginis Filaflfijai,keičiantis Embiidą.Abi komandos gerus mainus įvykdė ir nieks ten neturėtų skųstis,o Okaforas vėl galės žaisti pagrindiniu centru.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-12-08
-1
Atsakyti
Y
Saukimo reikejo neduot

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-12-08
+7
Atsakyti
to wtf
jei atidave visiskai nezaidzianti zaideja ir stauska ( kai turi redika) ir gavo zaideja, tai normalus mainai sakyciau
2017-12-08
+1
Atsakyti
wtf
kas cia per mainai? uz okafora galejo gaut zymiai daugiau. stauskas i bookeri apylygiai mainai butu, o cia tai kazkoki s... sumale 76ers kaip visada
2017-12-08
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 10

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.