„Lietuvos rytas“ mažiausiai dvejas rungtynes versis be Mavrokefalidžio

2017-12-11 20:04
Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Lukoševičius

Sekmadienį vykusiame mače susižeidė ir rungtynių negalėjo tęsti vienas pagrindinių sostinės aukštaūgių Loukas Mavrokefalidis.

Pirmadienį atlikus išsamius tyrimus paaiškėjo, jog patyręs graikas dėl kirkšnies traumos privalės mažiausiai savaitę ilsėtis. Po septynių dienų bus nustatyta tiksli Mavrokefalidžio sugrįžimo į aikštę data.

„Loukas dėl kirkšnies traumos praleis mažiausiai dvejas rungtynes ir po savaitės jam bus atliekami pakartotiniai tyrimai. Tuomet ir bus aiškiau dėl jo sugrįžimo į aikštę", – sakė „Lietuvos ryto“ ekipos gydytojas Mantas Ambraška.

Šį sezoną metami tritaškiai

39%
9,9
Pataiko: 9,9
Taiklumas: 38,5%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 12
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Rokas Giedraitis

Betsafe–LKL pirmenybėse Mavrokefalidis pelno po 10,9 taško ir atkovoja po 3,4 kamuolio. Europos taurės turnyre 33 metų puolėjo statistika dar geresnė – 16,6 taško ir 5,3 atkovoto kamuolio.

Šią savaitę Vilniaus komanda žais prieš Krasnodaro „Lokomotiv“ ir „Šiaulių“ ekipas.



Komentarai:

Anonimas
Surizikavo Rytas taip anksti paleide Carteri, po menesio gal ir bedos dideles nebutu, bet dabar, kai nezaidzia Mockevicius, spraga didele..
2017-12-11
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.