Kazys Maksvytis paneigė gandus, kad su juo kontaktavo „Lietkabelis“

2017-12-12 08:31
  • „Neptūnas“ kelionę į Prancūziją pradėjo dar sekmadienį vakare
  • Atvykti į Šaloną klaipėdiečiai vėlavo dėl 2 valandas nukelto skrydžio iš Kijevo
  • „Neptūnas“ skubiai pasipildė dviem jaunais žaidėjais
  • Kazys Maksvytis paneigė, kad jam skambino „Lietkabelio“ vadovai

Klaipėdos „Neptūnas“ sekmadienį vakare išvažiavo į Vilnių, kad pernakvotų prieš ankstyvą skrydį pirmadienio rytą, tačiau be jų autobuse nebebuvo Arno Butkevičiaus ir Mindaugo Girdžiūno. Du klaipėdiečiai po sekmadienio LKL dvikovos su Utenos „Juventus“ pranešė paliekantys komandą ir persikeliantys į Vilniaus „Lietuvos rytą“.

Tokios žinios kaip reikiant sujaukė visos komandos nuotaiką.

„Planavome, kad nuvyksime į Vilnių ir prieš rytinį skrydį į Kijevą šiek tiek numigsime, pailsėsime, tačiau po tokių naujienų, bent jau man, naktį pamiegoti nepavyko., – oficialioje „Neptūno“ svetainėje internete cituojamas Kazys Maksvytis. – Reikėjo skubiai ieškoti, kas vyks į Prancūziją, kadangi FIBA Čempionų lygos rungtynėms pagal nusotatus turi būti registruota dešimt žaidėjų, o Tomas Delininkaitis ir Mindaugas Kačinas gydosi traumas. Taigi, teko skubiai kviestis du savo jaunuosius žaidėjus, rungtyniaujančius dublerių – „Neptūno-Akvaservis“ komandoje - 21-erių metų 195 cm ūgio Aidą Einikį ir 20-ies metų 204 cm ūgio Arūną Mikalauską. Jie kartu su komanda dabar yra Prancūzijoje.“

Foto galerija

Klaipėdiečių nuotaikas dar labiau apkartino ir tai, kad lėktuvo skrydis iš Kijevo į Ženevą vėlavo maždaug dvi valandas ir dėl to teko Prancūzijoje atsisakyti vakarinės treniruotės.

„Į Šaloną atvykome gana vėlai – tik maždaug 21 valandą, tad treniruotės nebedarėme, o bandėme pailsėti, atsistatyti po krūvių masažais ir kitomis procedūromis. Šiek tiek pamiegosime ir antradienį 11.30 val. laukia rytinė treniruotė“, – aiškino Maksvytis.

Jis bando nuteikti žaidėjus Prancūzijoje kautis iš visų jėgų, nors po tikių sukrėtimų, kurie įvyko sekmadienį, nebus paprasta. Per pirmąją tarpusavio dvikovą, vykusią spalio 10 dieną Klaipėdoje, šeimininkai prancūzus įveikė 2 taškų persvara 75:73.

„Per tą laiką mūsų komanda nukraujavo, o prancūzai pasistiprino trimis naujais žaidėjais. Nepaisant visko, mes nežadame nuleisti rankų. Bandysime kautis, kaip galime. Reikia nekreipti dėmesio į kitus dalykus, tvyrančius klube, o tiesiog koncentruotis į krepšinį ir daryti savo darbą“, – tiek save, tiek žaidėjus bandė nuteikti „Neptūno“ vyr. treneris.

Jis paneigė žiniasklaidoje gandus, kad jam skambino ir į savo komandą kvietė Panevėžio „Lietkabelio“ vadovai.

„Tai tik iš oro traukti gandai. Nieko panašaus nebuvo. Galbūt taip specialiai per žiniasklaidą bandoma dar labiau sukiršinti ir išbalansuoti mūsų komandą“, – pabrėžė Maksvytis.     



Komentarai:

lapute
Tai kazin kaip cia bus- ar tik Maksvytis nepasididziuos? Butu kabai gerai, jei susitartu. Kitaip vicecempionu titulas Lietkabeliui liks tik labsi grazus istorijos etapas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-12-12
+2
Atsakyti
....
Jei treneris lieka Neptūne - pagarba jam.
2017-12-12
+4
Atsakyti
kunigas
Nu visiems gi aisku kad Maskvycio vienintelis kelias tik i kabeli,neptunas nurengtas o kabeliui reikia normalaus trenerio

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-12-12
+7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.