Meistriški Dončičiaus judesiai vos nesulaužė „Barcelonos“ puolėjo čiurnų

2017-12-15 15:30

Dar vieną fantastišką asmeninį pasirodymą Eurolygoje surengęs Luka Dončičius principiniame mūšyje su „Barcelona“ visus privertė aikčioti ne tik dėl savo metimo per beveik visą aikštę, tačiau ir dėl įspūdingų kamuolio valdymo įgūdžių.

Ketvirtajame kėlinyje Madrido „Real“ atakos metu prieš devyniais centimetrais aukštesnį Victorą Claverą atsidūręs Slovėnijos vunderkindas sužibo visu gražumu. 

Rungtynių žaidėjas

Taškai
16
Naudingumas
26
Tritaškiai
43%
3/7
Rezultatyvūs perdavimai
7

Jis klaidinamais judėsiais privertė „Barcelonos“ puolėją suklupti, o šiam atsistojus išsilaikius ant kojų, Dončičius dar sykį „išmaudė“ varžovą bei palikęs jį pakritusį ant parketo prasiveržė ir atliko perdavimą komandos draugui Felipe Reyesui. Pastarasis įmetė iš po krepšio ir „Barca“ įgijo pergalingą pranašumą.

18-metis Dončičius per 26 minutes į varžovų krepšį įmetė 16 taškų, atliko 7 rezultatyvius perdavimus, atkovojo 6 kamuolius bei surinko 26 naudingumo balus. Pastarasis rodiklis buvo geriausias rungtynėse.



Komentarai:

arce
Specialiai palauke kol antra karta atsistos, kurva kas per medis tu bl
2017-12-16
-8
Atsakyti
djgaffer
Čia net pasityčiojo iš Clavero.Kai tas nukrito,galėjo ir veržtis,bet specialiai palaukė,kol antrą kartą atsistos ir tada jau galutinai sulaužė ispaną.Šiemet Luka tokiais judesiais jau nestebina.Tarp kojų varžovams kamuolius prameta,čiurnas laužo,metimus tokius įmeta-jau jam įprasta.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-12-15
-1
Atsakyti
tas dončičius
tiesiog pervertintas šiknius. realiai donato slaninos lygio žaidėjas. bet jeigu jį treniruotų geriausias tarpgalaktinis treneris šaaaaaaaarūūūūūūūūūūnas jas—jas—jasikevičius tai būtų beveik toks pat vidutiniokas kaip koks seibutis. tik geriausias visų laikų treneris galaktikos užkariautojas gali jį treniruoti
2017-12-15
+5
Atsakyti
.
Real įgijo pergalingą pranašumą..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-12-15
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.