NBA savaitės žaidėjais tapo rezultatyvumą gerinę DeRozanas ir Westbrookas

2017-12-26 22:58
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Geriausiais Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) praėjusios savaitės krepšininkais pripažinti DeMaras DeRoranas iš Rytų konferencijos ir Russellas Westbrookas iš Vakarų konferencijos.

Toronto „Raptors“ atstovas DeRozanas vidutiniškai pelnė po 34 taškus, atliko po 4,3 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo po 4 kamuolius, o iš žaidimo atakavo 57,1 proc. taiklumu. DeRozano vedama „Raptors“ iškovojo visas 3 pergales.

Praėjusią savaitę DeRozanas gerokai viršijo savo pelnomų taškų vidurkį. Šį sezoną amerikietis vidutiniškai įmeta po 24,9 taško.

Tuo metu Westbrookas praėjusią savaitę pelnydavo po 29,8 taško, atkovodavo po 9 kamuolius ir atlikdavo po 9,5 rezultatyvaus perdavimo. „Thunder“ pasiekė 4 laimėjimus iš tiek pat galimų.

Lyginant su sezono statistika, Westbrookas praėjusią savaitę taip pat gerokai pagerino tik rezultatyvumą. Įžaidėjas vidutiniškai renka po 23,9 taško, 9,5 atkovoto kamuolio ir 9,9 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.